Asus VivoBook 15 X1502ZA-BQ322W 15.6" FHD (i3-1215U/8GB/512GB SSD/W11 Home) Icelight Silver (GR Keyboard)

X1502ZA-BQ322W

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

499,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Δώστε το στίγμα σας στον κόσμο με το ASUS Vivobook 15, τον φορητό υπολογιστή με τις πολλές δυνατότητες που σας διευκολύνει να διεκπεραιώνετε τις εργασίες σας, οπουδήποτε. Τα πάντα στο Vivobook 15 είναι τολμηρά και βελτιωμένα, από τον πανίσχυρο επεξεργαστή Intel® Core™ 12ης γενιάς μέχρι την ευκρινή και καθαρή οθόνη, τον μεντεσέ 180° lay-flat, τα μοντέρνα χρώματα και τον κομψό γεωμετρικό σχεδιασμό. Κάντε μια νέα αρχή σήμερα με το Vivobook 15!

Καύσιμα για απόδοση

Το Vivobook 15 είναι ο καθημερινός σας σύντροφος που είναι πάντα έτοιμος να διεκπεραιώσει με ευκολία την ατζέντα σας, είτε πρόκειται για το γραφείο είτε για προσωπική εργασία, είτε για παρουσιάσεις είτε για παιχνίδι. Για απαιτητικούς φόρτους εργασίας, ο τελευταίος επεξεργαστής Intel® Core™ i3 12ης γενιάς είναι σημαντικά ταχύτερος από την προηγούμενη γενιά. Και με 8 GB γρήγορης μνήμης και 512 GB ταχύτατου αποθηκευτικού χώρου SSD, υπάρχει άφθονη ισχύς σε εφεδρεία όταν τα πράγματα δυσκολεύουν.

CPU 12ης γενιάς Intel® Core™ i3

Το Vivobook 15 προσφέρει επιδόσεις επόμενου επιπέδου από τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Intel® Core™ i3-1215U 12ης γενιάς για να κάνει κάθε εργασία πιο εύκολη, είτε πρόκειται για ροή, περιήγηση, επεξεργασία, συνομιλία μέσω βίντεο, είτε απλώς για τη διεκπεραίωση της δουλειάς στο σπίτι.

Αεροδυναμικά IceBlades για ταχύτερη ψύξη

Κάθε μοντέλο της νέας σειράς Vivobook παρέχει εξαιρετική απαγωγή θερμότητας μέσω δύο αναβαθμισμένων σωλήνων θερμότητας και ενός νέου ανεμιστήρα IceBlades που επιταχύνει αποτελεσματικά τη μεταφορά θερμότητας. Ο ανεμιστήρας IceBlades με 87 πτερύγια είναι κατασκευασμένα από ένα πολυμερές υγρών κρυστάλλων που τους επιτρέπει να είναι ελαφρύτεροι και λεπτότεροι από τους συνηθισμένους ανεμιστήρες. Κάθε πτερύγιο του ανεμιστήρα IceBlades έχει αεροδυναμική σχεδίαση με καμπύλη 3D, επιτρέποντας στον ανεμιστήρα να επιτυγχάνει καλύτερο ρυθμό ροής και χαμηλότερο θόρυβο. Επιπλέον, οι ανεμιστήρες IceBlades χρησιμοποιούν επίσης ένα ρουλεμάν ρευστοδυναμικής, το οποίο μπορεί να επιτύχει καλύτερη μείωση των κραδασμών και χαμηλότερο θόρυβο σε σύγκριση με τους συνηθισμένους ανεμιστήρες.

Εύκολο για τα μάτια σας

Χαρίστε στα μάτια σας μια απόλαυση με την καθαρή, λεπτή οθόνη NanoEdge του Vivobook 15. Διαθέτει ευρείες γωνίες θέασης και είναι πιστοποιημένη από την TÜV Rheinland για χαμηλά επίπεδα μπλε φωτός, μειώνοντας τον κίνδυνο καταπόνησης των ματιών κατά τη διάρκεια μαραθώνιων περιόδων θέασης.

Ανοιχτό για sharing

Ο μεντεσές 180° με επίπεδη τοποθέτηση διευκολύνει πολύ όταν θέλετε να μοιραστείτε πράγματα και με τους γύρω σας.

Ασπίδα ασφαλείας της φυσικής κάμερας

Το Vivobook 15 λαμβάνει σοβαρά υπόψη το απόρρητο και την ασφάλειά σας. Υπάρχει μια ενσωματωμένη ασφάλεια προστασίας της ιδιωτικής ζωής που σύρεται πάνω από την κάμερα για άμεση προστασία της ιδιωτικής ζωής, προστατεύοντάς σας από αδιάκριτα βλέμματα και ενοχλήσεις.

Εξαιρετικός ήχος για να ακούσετε τον κόσμο

Χαρίστε στα αυτιά σας το σύστημα ήχου SonicMaster του Vivobook 15. Με την επεξεργασία ήχου DTS, μπορείτε να απολαύσετε βελτιωμένο ήχο μέσω ισχυρών ηχείων για ήχο χωρίς παραμορφώσεις και βαθύτερα μπάσα. Το DTS Audio Processing κάνει τα μικρά ηχεία να ακούγονται μεγαλύτερα και καλύτερα και σας βάζει στη μέση της δράσης. Παρέχει επίσης απίστευτο ήχο στα ακουστικά σας.

Τέλειο σε κάθε λεπτομέρεια

Το Vivobook 15 σας κρατάει πλήρως συνδεδεμένους με τις ολοκληρωμένες θύρες εισόδου/εξόδου του. Υπάρχει μια θύρα USB-C® 3.2 Gen 1, δύο θύρες USB 3.2 Gen 1 Type-A, μια θύρα USB 2.0, έξοδος HDMI® και μια υποδοχή συνδυασμού ήχου - έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να συνδέσετε όλα τα υπάρχοντα περιφερειακά σας, τις οθόνες και τους προβολείς.

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i3
Μοντέλο
1215U
Συχνότητα
3,3 GHz
Γενιά
Alder Lake (12th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
15,6 "
Ανάλυση
1920x1080
Δυνατότητες
Full HD

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
8 GB
Τύπος RAM
DDR4

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
Intel
Μοντέλο
UHD Graphics

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
512 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Όχι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, USB 2.0, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,7 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Ασημί
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Ελληνικά
Έτος Κυκλοφορίας
2022

12 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: