TESLA 32E635BHS TV LED SERIES 6 HD ANDROID BLACK 32'' E

32E635BHS

4-10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

149,99€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι τηλεοράσεις Tesla διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας με ζωντανά χρώματα, εκπληκτική αντίθεση και εντυπωσιακές λεπτομέρειες που θα σε καθηλώσουν.

ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ

Με την τεχνολογία MPEG Noise Reduction η τηλεόρασή σου αυτόματα «καθαρίζει» την εικόνα από δυσάρεστες παρεμβολές, κόκκους και θολά σύμβολα αναβαθμίζοντας την ποιότητα προβολής κάθε προγράμματος.

ΕΥΚΟΛΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Συνδέσεις, κανάλια, μενού, προηγμένες ρυθμίσεις ... Γνωρίζουμε ότι η τεχνολογία μπορεί να προκαλέσει σύγχυση γι’ αυτό οι τηλεοράσεις Tesla κάνουν τις ρυθμίσεις απλές και κατανοητές.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ DESIGN ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Οι τηλεοράσεις Tesla έχουν εξαιρετική γωνία θέασης, και είναι διαθέσιμες σε ποικίλες διαστάσεις. Είναι προσεκτικά σχεδιασμένες και κατασκευασμένες, για να ταιριάζουν σε κάθε εσωτερικό χώρο.

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Αυτή η τηλεόραση προσφέρει διαφορετικές λειτουργίες προβολής - Δυναμική, Στάνταρ, Φυσική, Ταινία, Στάδιο και Προσωπική. Δοκίμασέ τες ενώ παρακολουθείς διαφορετικό περιεχόμενο παρατήρησε τη διαφορά!

DOLBY VIRTUAL SURROUND

Απόλαυσε κρυστάλλινο ήχο! Με το Dolby Visual Surround, κάθε ταινία, τηλεοπτική σειρά, ηλεκτρονικό παιχνίδι ή μουσική αποκτά άλλη διάσταση.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ MULTIMEDIA

Σύνδεσε το USB δίσκο σου και παίξε μία ταινία ή απόλαυσε τις φωτογραφίες σου. Όποια και αν είναι η μορφή του αρχείου, αυτή η τηλεόραση θα το αναπαράγει χωρίς πρόβλημα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Resolution
HD
Smart OS
Android TV 11
Color
Black
Screen size
32
Series
E635
Model
32E635BHS
Tuner
DVB-T/T2/C/S/S2
Contrast
4200:1
Viewing angle
170°/170°
Audio power
2X10W box speakers
HDMI
3
USB
2
HDR10
No

10 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: