ΣΚΑΜΠΟ-ΜΠΑΟΥΛΟ ΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ PUNK HM279.12 ΣΑΠΙΟ ΜΗΛΟ ΒΕΛΟΥΔΟ 90x50x52Υεκ

HM279.12

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

54,89€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Το σκαμπό-μπαούλο PUNK είναι ένα πανέμορφο έπιπλο σε μακρόστενο σχήμα. Είναι όμορφο και πρακτικό και θα δώσει μια ζεστή αίσθηση στον χώρο σας. Μπορεί να τοποθετηθεί στο καθιστικό, στο χώρο εισόδου ή στο υπνοδωμάτιό σας. Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι κάτω από το κάθισμα υπάρχει αποθηκευτικός χώρος. Ανασηκώνετε το κάθισμα με τους μεταλλικούς μεντεσέδες που κρατούν μάλιστα το κάθισμα ανασηκωμένο, και αποθηκεύετε οτιδήποτε θέλετε. Το μακρόστενο κάθισμα του σκαμπό αυτού είναι επενδυμένο με τεχνοτροπία καπιτονέ. Η επένδυση έχει γίνει με βελούδινο ύφασμα σε χρώμα ΣΑΠΙΟ ΜΗΛΟ.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Γενικές Διαστάσεις: 90x50x52Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Η επένδυση του σκαμπό/μπαούλου έχει γίνει με βελούδινο ύφασμα. Το βελούδο είναι ένα ύφασμα απαλό, χαλαρό, απολαυστικό και φινετσάτο που είναι αδύνατον να του αντισταθεί κάποιος. Το θετικό είναι ότι μπορεί να εναρμονιστεί εύκολα με κάθε είδος διακόσμησης, προσδίδοντας στο χώρο φινέτσα και καλαισθησία.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Για να διατηρήσετε καθαρό και αφράτο το βελούδο, καλό είναι να το καθαρίζετε μία φορά την εβδομάδα με την ηλεκτρική σκούπα. Τοποθετήστε ένα απαλό βουρτσάκι, βάλτε το ήπιο πρόγραμμα στη σκούπα σας και σκουπίστε όλη την επιφάνεια με τη φορά της ίνας. Θα δείτε ότι αμέσως η σκόνη θα απομακρυνθεί και το πέλος του υφάσματος θα γίνει σαν καινούργιο.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τρίψετε ένα βελούδινο ύφασμα. Ακόμα και αν πρέπει να αφαιρέσετε έναν λεκέ μην τον τρίψετε. Βρέξτε ένα απαλό πανάκι με νερό και ταμπονάρετε τοπικά στον λεκέ.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Το σκαμπό αυτό θα αφήσει όλους εσάς απόλυτα ικανοποιημένους με την ομορφιά και την πολυχρηστικότητά του. Πιάνει λίγο χώρο και ο αποθηκευτικός χώρος αποδεικνύεται το μεγάλο ατού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε επαγγελματικούς χώρους, όπως ξενοδοχεία ή Airbnb εκτός φυσικά από το σπίτι σας.

** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: