Egoboo Challenger X10 Ηλεκτρικό Πατίνι με 25km/h Max Ταχύτητα και 100km Αυτονομία σε Μαύρο Χρώμα

EBX10-BLACK

4-10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

1 499,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Το μοναδικό ηλεκτρικό πατίνι Challenger διαθέτει καινοτόμο και εργονομικό σχεδιασμό για σταθερή και ασφαλή οδήγηση ακόμα και στις τραχιές επιφάνειες βουνών και χωματόδρομων. Όχι ένας, αλλά 2 πανίσχυροι κινητήρες μέγιστης ισχύος 1200W είναι στη διάθεσή σου για να εξερευνήσεις τον fun χαρακτήρα του Challenger. Αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για τις καθημερινές μετακινήσεις όσο και για διαφορετικές δραστηριότητες. Η μέγιστη ταχύτητα αγγίζει τα 25 χλμ./ώρα και σου επιτρέπει να εξερευνήσεις κάθε γωνία της πόλης ή της υπαίθρου γύρω σου. Η μέγιστη αυτονομία έως και 100 χλμ. χάρη στη μπαταρία λιθίου 18,2Ah, θα σε μεταφέρει εκεί που δεν μπορούσες να φτάσεις μέχρι σήμερα.

Ασφάλεια και προστασία

Ενσωματωμένος φωτισμός για μέγιστη ορατότητα και ασφάλεια. Ενισχυμένες αναρτήσεις για ομαλή οδήγηση που προστατεύουν από ανωμαλίες, κραδασμούς, αναταράξεις και τραυματισμούς.

Αναδιπλούμενο

Η αναδιπλούμενη λειτουργία με αυτόματη ασφάλιση είναι σταθερή και δεν απασφαλίζει εύκολα. Μπορείς να ολοκληρώσεις την αναδίπλωση του κεντρικού στελέχους/κολώνας με ένα μόνο κλικ, λύνοντας το πρόβλημα χειρισμού και αποθήκευσης του οχήματος μετά την οδήγηση.

Μεγάλα φρένα

Διαθέτει μεγάλης διαμέτρου (16 εκατοστών) εμπρός και πίσω δισκόφρενα για εξαιρετική ασφάλεια και αντοχή.

Πανίσχυρος κινητήρας

Αξεπέραστες επιδόσεις με δύο ισχυρούς κινητήρες (1.200W Dual Motor) χωρίς ψύκτρες που ενισχύει την ικανότητα να ξεπερνά εμπόδια και ανηφόρες με μέγιστη απόδοση 2x 1.200W.

Εξελιγμένο σύστημα BMS

Το εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας (BMS) με 6 σημεία προστασίας (overcharge, temperature, discharge, overcurrent, voltage, short circuit) διατηρεί τη μπαταρία λιθίου ασφαλή και εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο εργονομικός σχεδιασμός δίνει τη δυνατότητα εύκολης αφαίρεσης της μπαταρίας και προσφέρει πρόσθετες επιλογές φόρτισης, μεταφοράς και αποθήκευσης. Με 48V/18,2Ah, η μέγιστη αυτονομία αγγίζει τα 100 χλμ.

Εργονομία και προσβασιμότητα

Εξοπλισμένο με μεγάλη έγχρωμη οθόνη HD, παρέχει ενδείξεις ισχύος και μία εκτίμηση υπολειπόμενης απόστασης αναλόγως τη στάθμη της μπαταρίας. Επιπλέον, παρέχει μία προηγμένη αξιολόγηση της κατάστασης του scooter και τρεις λειτουργίες οδήγησης.

Ικανότητα αναρρίχησης 30%

Ζήσε την εμπειρία προσφέρει ο πανίσχυρος διπλός κινητήρας χρησιμοποιώντας γκάζι ισχύος… SUV. Άνετη οδήγηση, άμεση επιτάχυνση και ακριβής έλεγχος του scooter.

Υψηλής ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας ελαστικά για επιπλέον άνεση και ασφάλεια

Τα 11” μαλακά ελαστικά που απορροφούν τους κραδασμούς είναι αντιολισθητικά για ασφαλή και άνετη οδήγηση. Η tubeless τεχνολογία από ειδικά υλικά και ο θάλαμος κενού με jell διασφαλίζουν υψηλή αντοχή και ελαχιστοποίηση φθορών.

Λεπτομέρειες:

  • Μέγιστη ταχύτητα: 25 km/h
  • Μέγιστη αυτονομία: 80-100 km
  • Ισχύς μοτέρ: 2 x 1200W Dual motor drive
  • Μέγιστο βάρος αναβάτη: 120kg
  • Διάσταση τροχού: 11''
  • Μπαταρία: 48V/18,2Ah
  • Μέγιστη κλίση δρόμου: 25°
  • Εμπρός και πίσω ρυθμιζόμενη ανάρτηση
  • Φρένο: E-Brake + Real Disk brake

Κατασκευαστής

EGOBOO

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος
Ηλεκτρικά Scooter
Χρώμα
Μαύρο
Παιδικό
Όχι

Χαρακτηριστικά

Μέγιστη Ταχύτητα
25 km/h
Μέγιστη Αυτονομία
100 km
Ονομαστική Ισχύς Μοτέρ
2400 W
Μέγιστο Βάρος Αναβάτη
120 kg
Διάσταση Τροχών
11 "

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Σύνδεση Bluetooth
Όχι
Ηχεία
Όχι
Αναρτήσεις
Μπροστινή & Πίσω Ανάρτηση
Χωρητικότητα Μπαταρίας
18200 mAh

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: