Motorola Moto G84 5G Dual SIM (12GB/256GB) Midnight Blue

motorola moto g84 m blue

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

299,90€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Λαμπρά χρώματα Pantone™ Curated Colors
Αναβαθμίστε την εμφάνισή σας και επιλέξτε από εντυπωσιακά χρώματα: Pantone Χρώμα της Χρονιάς 2023 - Viva Magenta, Marshmallow Blue και Midnight Blue. Είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό τηλέφωνο- είναι μια δήλωση, εξαιρετικά λεπτό, κομψό και σε έντονα χρώματα - αντικατοπτρίζοντας το εκλεπτυσμένο σας γούστο.

Υπερπολυτελές φινίρισμα από vegan δέρμα
Το ζωηρό moto g84 5G έρχεται στα χρώματα Viva Magenta και Marshmallow Blue της PANTONE με σούπερ premium και ειδικό vegan δερμάτινο υλικό, προσθέτοντας ένα άνετο και απαλό άγγιγμα σε αυτή τη μοναδική εμφάνιση.

Εξαιρετικά κομψό, εξαιρετικά στιλάτο
Ο σχεδιασμός του moto g84 5G είναι εξαιρετικά λεπτός, ελαφρύς και συμπληρώνεται από κορυφαία υλικά και ποικίλα φινιρίσματα για απαλό άγγιγμα και αβίαστο κράτημα. Επίσης, έρχεται σε αδιάβροχη σχεδίαση IP54 που κρατά το τηλέφωνό σας ασφαλές από διαρροές ή πιτσιλιές, εξασφαλίζοντας συνεχή προστασία.

Οθόνη 10-bit δισεκατομμυρίων χρωμάτων
Η καλύτερη της κατηγορίας - η οθόνη 10-bit κάνει τις εικόνες εξαιρετικά ζωντανές με πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα.

120Hz pOLED display
Ο απίστευτα ρευστός ρυθμός ανανέωσης 120Hz κάνει την εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών και την αναπαραγωγή παιχνιδιών ομαλή και απρόσκοπτη.

Εξαιρετικά πλούσια και ζωντανά χρώματα
Δείτε πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα να ζωντανεύουν με το 100% της χρωματικής γκάμας DCI-P3.

Ευκολότερο για τα μάτια
Η φωτεινότητα προσαρμόζεται αυτόματα σε εξωτερικούς χώρους, ώστε να είναι πιο ευδιάκριτη.

Επιδόσεις επόμενου επιπέδου 5G με μνήμη RAM 12GB + αποθηκευτικό χώρο 256GB
Αποκτήστε την ταχύτητα που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα δίκτυα 5G με τον αποδοτικό επεξεργαστή Snapdragon® 695 5G και τις 14 ζώνες 5G. Ζήστε την εμπειρία του ομαλού παιχνιδιού, δοκιμάστε προηγμένες λειτουργίες φωτογραφίας και κάντε όλα όσα θέλετε να κάνετε χωρίς να ιδρώσετε με μνήμη RAM έως 12GB και ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 256GB.

Προηγμένο σύστημα κάμερας 50MP OIS
Απαθανατίστε όλες τις στιγμές της ζωής χρησιμοποιώντας ένα προηγμένο σύστημα κάμερας 50MP με τον καλύτερο οπτικό σταθεροποιητή εικόνας της κατηγορίας.

Αναδείξτε τη λάμψη
Αφήστε περισσότερο φως με την κύρια κάμερα 50MP που έχει ενισχυθεί με τεχνολογία Ultra Pixel και OIS για πιο ευκρινείς φωτογραφίες, ανεξαρτήτως συνθηκών.

Οι επαγγελματικές λήψεις έγιναν ευκολότερες
Διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο με τον υπερμεγέθη φακό 8MP για να δημιουργήσετε ευρύτερες λήψεις ή να ανακαλύψετε λεπτομέρειες που θα χάνατε με το φακό Macro.

Αδιάσειστα πλάνα
Ξεχάστε τις θολές εικόνες και βίντεο και εξαλείψτε τις ανεπιθύμητες κινήσεις της κάμερας με την οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS).

Spot Color
Με το Spot Color, επιλέξτε ένα χρώμα που θέλετε να διατηρήσετε στη φωτογραφία σας και απλά μετατρέψτε όλα τα υπόλοιπα σε ασπρόμαυρα.

Η νύχτα είναι δική σας
Μην αφήσετε το σκοτάδι να περιορίσει την ευκαιρία σας να απαθανατίσετε ιδιαίτερες στιγμές. Αναδείξτε τις λεπτομέρειες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με τη λειτουργία Night Vision.

Φωτίστε τη στιγμή
Το Ultra Pixel επιτρέπει καλύτερη ευαισθησία στο φως για εξαιρετικά ευκρινείς και φωτεινές φωτογραφίες σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Dolby Atmos
Απολαύστε κρυστάλλινο ήχο Dolby Atmos® και νιώστε τον ήχο να κινείται γύρω σας με το Moto Spatial Sound. Ακούστε τη μουσική όπως προορίζεται με απίστευτο πλούτο και καθαρότητα από τα στερεοφωνικά ηχεία ή ένα σετ ακουστικών.

Μπαταρία 5000mAh με φόρτιση 33W
Επαναφορτίστε σε χρόνο μηδέν χάρη στην εκπληκτική ταχύτητα φόρτισης TurboPower™ 33. Αφήστε πίσω σας τις ανησυχίες για το ρεύμα και κάντε αυτό που αγαπάτε για περισσότερο χρόνο με μια απίστευτη μπαταρία 5000mAh.

Χαρακτηριστικά
Τύπος Smartphone
Λειτουργικό Σύστημα Android
Έκδοση Λειτουργικού Android™ 13
Τύπος επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 695 5G
Επεξεργαστής Octa Core
Τύπος Οθόνης 6.5" Full HD+ pOLED display
Touch Screen Ναι
Δίκτυο Σύνδεσης 5G
Bluetooth Ναι
Wifi Ναι
GPS Ναι
NFC Ναι
Ανάλυση Βασικής Κάμερας 50 MP + 8 MP (Dual Camera)
Βασική κάμερα Ευρυγώνιος 50MP, Υπερευρυγώνιος 8MP
Μπροστινή κάμερα 16 MP
Μνήμη RAM 12 GB
Αποθηκευτικός Χώρος 256GB
Συνδέσεις 3.5mm Jack, Bluetooth, NFC, USB-C, Wi-Fi
Δακτυλικό Αποτύπωμα Ναι
Multi SIM Μέχρι 2 κάρτες SIM
Τύπος SIM nano SIM
Μπαταρία 5000 mAh
Γρήγορη Φόρτιση Ναι
Προστασία Water Resistant
Πιστοποίηση Προστασίας IP54
Αισθητήρες Accelerometer, Face ID, Light Sensor, Proximity, Γυροσκόπιο, Πυξίδα
Διαστάσεις 160 x 74.4 x 7.6mm
Βάρος 169g

Προτεινόμενα

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: