Apple iPhone 12 5G (4GB/64GB) Λευκό

iphone 12 64gb white

Κατόπιν Παραγγελίας


Credit module tbi bank 1.0.13

569,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Αποκτήστε μια μοναδική εμπειρία 5G με το iPhone 12 της Apple ενώ παράλληλα ανακαλύψτε καινούργιες λειτουργίες!

Το μικρότερο, λεπτότερο, ελαφρύτερο τηλέφωνο 5G στον κόσμο.

Κεραμική ασπίδα
Σαφώς πιο σκληρό από οποιοδήποτε γυαλί smartphone με 4 φορές καλύτερη απόδοση πτώσης

Ταχύτητα 5G
Το 5G στο iPhone είναι εξαιρετικά γρήγορο. Έτσι μπορείτε να κατεβάσετε ταινίες εν κινήσει. Ροή βίντεο υψηλότερης ποιότητας. Ή FaceTime σε HD μέσω κινητής τηλεφωνίας. Με πολύ λιγότερη καθυστέρηση. Και μπορείτε να το κάνετε σε περισσότερα μέρη, επειδή το iPhone 12 έχει την ευρύτερη κάλυψη 5G παγκοσμίως.

Το A14 Bionic είναι το γρηγορότερο τσιπ σε smartphone.
Και ωθεί ό, τι είναι δυνατό. Σαν σπασμός τρισεκατομμυρίων λειτουργιών στο Neural Engine ή γυρίσματα στο Dolby Vision, ακόμη και οι επαγγελματικές κάμερες δεν μπορούν να το κάνουν. Είναι εξαιρετικά αποδοτικό για μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Και είναι μπροστά από το χρόνο του, έτοιμο να τροφοδοτήσει σχεδόν οτιδήποτε έρχεται.

Η καλύτερη οθόνη iPhone
Πολύ μεγαλύτερη αντίθεση. Απίστευτη ακρίβεια χρώματος. Ένα τεράστιο άλμα στην πυκνότητα των pixel. Το OLED προσφέρει φωτεινότερα, πιο σκούρα μαύρα και υψηλότερη ανάλυση για ό, τι βλέπετε. Αυτή είναι η καλύτερη οθόνη iPhone.

Σύστημα διπλής κάμερας
Τόσο οι Wide όσο και οι Ultra Wide κάμερες έχουν τώρα λειτουργία Night και είναι καλύτερο από ποτέ να τραβάτε απίστευτες λήψεις χαμηλού φωτισμού. Η νέα κάμερα Wide προσφέρει 27% περισσότερο φως. Έτσι, είτε τραβάτε φωτογραφίες την ημέρα είτε με το φως του φεγγαριού, θα έχετε ένα επίπεδο λεπτομέρειας και χρώματος που δεν ήταν δυνατό πριν.

Νυχτερινή λειτουργία
Ανιχνεύει όταν το φως είναι χαμηλό και ξεκινά αυτόματα, διατηρώντας τη διαύγεια ενώ αποτυπώνει όμορφο ζωντανό χρώμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αρχίσετε να παίζετε.
Οι φωτογραφίες που κάποτε ήταν δύσκολο να τραβηχτούν, τώρα βγαίνουν πιο έντονες από ποτέ.

Deep Fusion
Σε μεσαίο έως χαμηλό φωτισμό, αναλύει πολλαπλές εκθέσεις για μεγιστοποίηση της λεπτομέρειας. Ελέγξτε την υφή του ξύλου, του υφάσματος και του κρυστάλλου. Και το Ultra Wide σας δίνει μια μοναδική προοπτική.

Έξυπνο HDR
Εξισορροπεί τα στοιχεία σε μια λήψη, αναδεικνύοντας λεπτομέρειες στο θέμα και διατηρώντας παράλληλα το πλούσιο χρώμα, ακόμα και το μεσημέρι. Ακόμα και σε έντονο φως, το Smart HDR 3 είναι καταπληκτικό στη λήψη υφής, τόνου δέρματος, κορεσμού χρωμάτων και μεμονωμένων λεπτομερειών που κάνουν τις φωτογραφίες να αισθάνονται όσο αληθινές πρέπει. Πέρα από τα πρόσωπα, το Smart HDR 3 χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για να αναγνωρίζει σκηνές και, στη συνέχεια, προσαρμόζει την ευκρίνεια, το χρώμα και την ισορροπία λευκού όπου χρειάζεται.

Λειτουργία πορτρέτου

Είναι ακόμη καλύτερο στο να θολώνετε το φόντο με τέχνη για να εστιάσετε στο θέμα σας. Τραβήξτε υπέροχες φωτογραφίες ακόμη περισσότερο, επιλέγοντας από έξι δημιουργικά εφέ φωτισμού, όπως High-Key Light Mono, Natural Light και Studio Light.

Βίντεο
Πώς βελτιώνετε το βίντεο υψηλής ποιότητας σε smartphone; Κάντε το ακόμα καλύτερο σε χαμηλό φωτισμό, ένα πλήρες 27% καλύτερο. Αυτό σημαίνει ότι καμία ώρα δεν είναι εκτός ορίων για πιο όμορφα λεπτομερή βίντεο. Στη συνέχεια υπάρχει Night Time Time-lapse. Απλά στηρίξτε το iPhone σας και αφήστε το φως να ξεκινήσει.

Νυχτερινές selfies
Η νύχτα είναι η κατάλληλη στιγμή για μια selfie. Επειδή η νυχτερινή λειτουργία και πολλές άλλες εξαιρετικές λειτουργίες βρίσκονται τώρα στην μπροστινή κάμερα. Όπως Deep Fusion, Smart HDR 3, Dolby Vision εγγραφή και άλλα.

Αξεσουάρ MagSafe

Τα παντα απλά με ένα κλικ. Αποκτήστε μια νέα θήκη, πορτοφόλι ή και τα δύο MagSafe. Μη φοβάστε, το πορτοφόλι είναι θωρακισμένο, οπότε είναι ασφαλές για πιστωτικές κάρτες.

Turbo με φόρτιση
Οι μαγνήτες του ευθυγραμμίζονται τέλεια κάθε φορά για ταχύτερη ασύρματη φόρτιση.

iOS 14
Το iOS 14 είναι γεμάτο με συντομεύσεις που σας δίνουν ό,τι θέλετε, ακριβώς όταν το θέλετε.

Το απόρρητο είναι ενσωματωμένο
Το iPhone έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τις πληροφορίες σας. Τα δεδομένα αναγνώρισης προσώπου δεν αφήνουν το iPhone σας και δεν δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας ποτέ στο iCloud ή οπουδήποτε αλλού. Το iOS σας δείχνει τις πρακτικές απορρήτου μιας εφαρμογής πριν την κατεβάσετε. Όταν χρησιμοποιείτε το Apple Pay, ο αριθμός της κάρτας σας δεν κοινοποιείται σε τρίτους.

Αποτύπωμα άνθρακα.
Στα iPhone, αφαιρέθηκε το τροφοδοτικό και τα EarPods που συχνά δεν χρησιμοποιούνται, αλλά περιλαμβάνεται το καλώδιο USB C σε Lightning γρήγορης φόρτισης που χρειάζονται οι περισσότεροι άνθρωποι. Αυτό συρρικνώνει τη συσκευασία και περισσότερα κουτιά ανά αποστολή σημαίνει λιγότερες αποστολές συνολικά. Συνολικά, αυτό εξαλείφει πάνω από 2 εκατομμύρια μετρικούς τόνους εκπομπών άνθρακα ετησίως.

Τύπος Smartphone
Λειτουργικό Σύστημα iOS
Έκδοση Λειτουργικού iOS 14
Τύπος επεξεργαστή A14 Bionic chip Next‑generation Neural Engine
Επεξεργαστής Hexa Core
Μέγεθος οθόνης 6.01"
Τύπος Οθόνης Super Retina XDR OLED, HDR10, 625 nits (typ), 1200 nits (peak)
Touch Screen Ναι
Δίκτυο Σύνδεσης 5G
Bluetooth Ναι
Wifi Ναι
GPS Ναι
NFC Ναι
Camera 12 MP + 12 MP (Dual Camera) + 12 MP (Selfie Camera)
Ανάλυση Βασικής Κάμερας 12 MP + 12 MP (Dual Camera)
Βασική κάμερα 12 MP
Μπροστινή κάμερα 12 MP
Μνήμη RAM 4GB
Αποθηκευτικός Χώρος 64GB
Συνδέσεις Bluetooth, NFC, WiFi
Multi SIM Nano-SIM
Τύπος SIM Nano SIM
Μπαταρία Li-Ion
Γρήγορη Φόρτιση Ναι
Προστασία Water + Dust Resistant
Αισθητήρες FaceID, Accelerometer, Light Sensor, Proximity, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Πυξίδα
Extras Καλώδιο USB
Διαστάσεις 146.7 x 71.5 x 7.4 mm
Βάρος 164 g
Εγγύηση 1 έτος

Προτεινόμενα

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: