Ticwatch Pro 3 Ultra Stainless Steel 48mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Shadow Black)

TicWatch Pro 3 Ultra

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

299,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Το Ticwatch Pro 3 Ultra διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 4100 και πληροί το πρότυπο MIL-STD-810G για μέγιστη ανθεκτικότητα. Υποστηρίζει πέντε υπηρεσίες εντοπισμού θέσης GNSS και βαρόμετρο.

Απευθύνεται κυρίως σε όσους αναζητούν ένα προηγμένο smartwatch με σύνθετες λειτουργίες και υψηλή απόδοση.

Πιο δυνατό από ποτέ

Διαθέτοντας πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon Wear 4100 και σύστημα διπλού επεξεργαστή Mobvoi που συνδυάζει τεχνολογίες αιχμής και υποστήριξη για σύστημα διπλής οθόνης, το TicWatch Pro 3 Ultra GPS είναι κατασκευασμένο για να επιτρέπει μια γρήγορη, ομαλή εμπειρία.

Dual Display

Η τεχνολογία Dual Display 2.0 τοποθετεί μια οθόνη χαμηλής κατανάλωσης πάνω από μια οθόνη AMOLED, τροφοδοτώντας τις περιπέτειες σας με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 72 ώρες στη λειτουργία Smart Mode και έως και 45 ημέρες σε λειτουργία Essential. Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι χωρίς να ανησυχείτε μήπως τελειώσει η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Φωτισμός

Η παλέτα χρωμάτων οπίσθιου φωτισμού μας προσφέρει 18 διαφορετικά χρώματα για να κάνει την οθόνη άνετη στην ανάγνωση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, ειδικά στο σκοτάδι.

Corning Gorilla Glass

Η μεγάλη οθόνη 1,4 ιντσών διαθέτει γυαλί Corning Gorilla ανθεκτικό στη φθορά, το οποίο προσφέρει βελτιωμένη αναγνωσιμότητα στο ηλιακό φως και εξαιρετική αντοχή σε γρατσουνιές, χτυπήματα και πτώσεις από την καθημερινή χρήση.

Λουράκι

Το λουράκι στο TicWatch Pro 3 Ultra GPS είναι κατασκευασμένο από premium fluoro καουτσούκ, που το καθιστά ανθεκτικό και δυνατό, αλλά και απαλό στο δέρμα σας. Αυτό το μοναδικό, υψηλής πυκνότητας υλικό παρέχει εξαιρετική αντοχή στη θερμότητα, την οξείδωση, το λάδι και τις χημικές ουσίες, ενώ εξακολουθεί να είναι αρκετά εύκαμπτο για να εφαρμόζει άνετα στον καρπό σας.

Βρείτε την καλύτερη διαδρομή

Το TicWatch Pro 3 Ultra GPS έχει πρόσβαση και στα πέντε παγκόσμια δορυφορικά συστήματα (GPS, GLONASS, Galileo, QZSS και Beidou) για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την τέλεια περιπέτειά σας, να παρακολουθείτε διαδρομές και να σας καθοδηγήσει στον προορισμό σας οπουδήποτε στον κόσμο.

Φτάστε νέα ύψη

Το ενσωματωμένο βαρόμετρο παρέχει πληροφορίες σταθερού υψομέτρου μετρώντας την πίεση του αέρα περιβάλλοντος για τον υπολογισμό των αλλαγών υψομέτρου και υψομέτρου (σε λειτουργία εξωτερικής προπόνησης), επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε σωρευτικά κέρδη και απώλειες υψομέτρου σε όλη την περιπέτειά σας.

Παρακολουθήστε μια ποικιλία από προπονήσεις, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Με περισσότερες από 100 επαγγελματικές λειτουργίες προπόνησης, το TicWatch Pro 3 Ultra GPS σας δίνει κίνητρα και απελευθερώνει τις πραγματικές σας δυνατότητες. Από την κολύμβηση έως τη προπόνηση υψηλής έντασης (HIIT), το ρολόι παρακολουθεί τα δεδομένα φυσικής κατάστασης και υγείας σας σε πραγματικό χρόνο, για ό,τι κι αν ασκείστε.

Ολοήμερη παρακολούθηση του οξυγόνου του αίματος

Το TicWatch Pro 3 Ultra GPS χρησιμοποιεί ακτίνες φωτός για να μετρήσει το επίπεδο οξυγόνου του αίματος σας, παρέχοντάς σας πληροφορίες σχετικά με το πόσο καλά το σώμα σας απορροφά το οξυγόνο και βοηθώντας σας να κατανοήσετε τη συνολική σας υγεία.

Με το Google Pay, το ρολόι σας είναι το νέο σας πορτοφόλι

Κρατήστε την κάρτα σας στο πορτοφόλι σας και πραγματοποιήστε ανέπαφες πληρωμές με το Google Pay απευθείας από το TicWatch Pro 3 Ultra GPS! 

Ακούστε μουσική offline από τον καρπό σας

Το Spotify στο TicWatch Pro 3 Ultra GPS σάς επιτρέπει να κατεβάζετε τις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής και podcast για να ακούτε χωρίς να χρειάζεται να παίρνετε το τηλέφωνό σας μαζί σας.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Μέγεθος Οθόνης
1,4 "
Ανάλυση Οθόνης
454x454 pixels
Τύπος Οθόνης
AMOLED
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android
Οθόνη Αφής
Ναι
Εσωτερική Μνήμη Αποθήκευσης
8 GB
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth, NFC
Λουράκι
Σιλικόνης
Υλικό Κάσας
Ανοξείδωτο Ατσάλι

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Ηχείο, Μικρόφωνο
Λειτουργίες
Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Κολύμβηση, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
GPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών
Αδιάβροχο
Κολύμβηση σε Πισίνα

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
577 mAh
Διάρκεια Λειτουργίας
3 ημέρες
Διάρκεια Αναμονής
45 ημέρες

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
48 mm
Βάρος
41 gr

22 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: