Navitel GPS Tracker WiFi για Φορτηγά / Αντικείμενα / Μηχανές

E777 GPS TRUCK

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

179,90€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Ένα σύστημα πλοήγησης φορτηγών με αξιόπιστο λειτουργικό σύστημα Linux.

Βασισμένο στο αξιόπιστο και γρήγορο λειτουργικό σύστημα Linux, το NAVITEL E777 TRUCK θα παρέχει σταθερή και ομαλή λειτουργία σε κάθε ταξίδι. Η συσκευή θα σας επιτρέψει να σχεδιάσετε μια διαδρομή οποιασδήποτε πολυπλοκότητας με απεριόριστο αριθμό σημείων και η αναζήτηση είναι διαθέσιμη όχι μόνο από τη διεύθυνση, αλλά και από τη βάση χρήσιμων αντικειμένων: βενζινάδικα, τράπεζες, καφετέριες και αξιοθέατα.

Περιγραφή

Ακριβής πλοήγηση

Ο οδηγός λαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για μια ασφαλή και γρήγορη οδήγηση – τρεις εναλλακτικές διαδρομές, φωνητικές ειδοποιήσεις, βοήθεια λωρίδας και ειδοποιήσεις για κάμερες ταχύτητας καθ' οδόν. Το Navitel Navigator ενημερώνει τον χρήστη για περιορισμούς ταχύτητας σε κάθε τμήμα του δρόμου και επίσης ειδοποιεί για υπερβολική ταχύτητα.

Γράφημα φορτίου

Το πρόγραμμα Navitel Navigator που είναι προεγκατεστημένο στο NAVITEL E777 TRUCK προσφέρει ένα εκτεταμένο σύνολο ρυθμίσεων για την πλοήγηση βαρέων οχημάτων. Επιλέξτε τον τύπο μεταφοράς εμπορευμάτων στις ρυθμίσεις ή δημιουργήστε το δικό σας όχημα προσθέτοντας τις παραμέτρους του: μήκος, πλάτος, ύψος, μέγιστο επιτρεπόμενο και πραγματικό βάρος, φορτίο άξονα κ.λπ., και το πρόγραμμα θα δημιουργήσει διαδρομές λαμβάνοντας υπόψη τους οδικούς περιορισμούς για αυτό. είδος μεταφοράς, που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε ελεύθερα στον προορισμό σας.

Αλεξήλιο

Το ειδικά σχεδιασμένο αντιηλιακό για αυτήν τη συσκευή βελτιώνει την ορατότητα του χάρτη στην οθόνη μια ηλιόλουστη μέρα. Το βράδυ, το αλεξήλιο θα εμποδίσει την αντανάκλαση της οθόνης της συσκευής στο παρμπρίζ, γεγονός που αυξάνει την ασφάλεια του ταξιδιού.

Χάρτες εκτός σύνδεσης

Η συσκευή περιλαμβάνει άδεια χρήσης για 47 χάρτες, μερικοί από τους οποίους είναι ήδη φορτωμένοι στη συσκευή. Μπορείτε να ενημερώσετε τη λίστα των χαρτών που χρειάζεστε, να αφαιρέσετε τους αχρησιμοποίητους και να εγκαταστήσετε τους απαραίτητους, καθώς και να ενημερώσετε τους εγκατεστημένους, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Navitel Update Center. Για την αποθήκευση ενημερώσεων χάρτη, καθώς και εγγραφή κομματιών ταξιδιού, ενδέχεται να απαιτείται η εγκατάσταση μιας κάρτας SD*.

* Δεν περιλαμβάνονται

Μνήμη:

RAM – 128 MB DDR3

ROM – 8 GB Flash

Τύπος καρτών μνήμης – microSDHC

Μέγιστο μέγεθος κάρτας – 32 Gb

Χωρητικότητα μπαταρίας – 1600 mAh

Τροφοδοτικό – στον πλοηγό

Wi-Fi – όχι

Σύνδεση – mini-USB

Υποδοχή ακουστικών – mini-jack

Βάση παρμπρίζ – βεντούζα

Τοποθέτηση στη βάση – μηχανική

Θέση της γραφίδας – στη θήκη του πλοηγού

Χάρτες:

Κάθε χάρτης περιλαμβάνει οικιστική και βιομηχανική υποδομή με αναζήτηση διευθύνσεων και λεπτομερές οδικό δίκτυο με κατεύθυνση κυκλοφορίας, κόμβους, κυκλικούς κόμβους και άλλες σχετικές πληροφορίες. Υπάρχει επίσης μια τεράστια βάση δεδομένων POI (σταθμοί ανεφοδιασμού, ΑΤΜ, εστιατόρια κ.λπ.) και μια εκτεταμένη βάση δεδομένων SPEEDCAM.

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: