ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΟΙΧΟΥ REFLECT HM4367 ΦΥΣΙΚΟ RATTAN 60x4,5x100Υεκ.

HM4367

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

399,90€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

O καθρέπτης τοίχου REFLECT είναι εντυπωσιακός. Το πλαίσιό του είναι κατασκευασμένο από φυσικό Rattan στο φυσικό του χρώμα και οι διαστάσεις του θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Βάλτε στον χώρο σας πρακτικότητα συνοδευόμενη με στυλ!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
60x100Υ εκ. (μαζί με το πλαίσιο)
Πάχος: 4,5 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το πλαίσιο έχει γίνει από φυσικό Rattan. Το Rattan είναι το καλύτερο και το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο φυσικό υλικό και είναι ένα φυσικά αναπτυσσόμενο είδος αμπέλου που είναι εγγενές σε τροπικές περιοχές της Αυστραλίας, της Ασίας και της Αφρικής. Το RATTAN μπορεί να διακριθεί ως ένα ισχυρό ινώδες φυτό που μοιάζει με το μπαμπού και χρησιμοποιείται για διάφορες κατασκευές επειδή είναι ελαφρύ, ανθεκτικό, εύκαμπτο και ελκυστικό.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Πέρα από τακτικό ξεσκόνισμα, μπορείτε να σκουπίζετε τον καθρέπτη με ένα υγρό πανί. ΔΕΝ χρησιμοποιούμε απορρυπαντικά, ούτε λευκαντικά και γυαλιστικά. Αν παρ όλα αυτά η χρήση απορρυπαντικού είναι απαραίτητη, τότε χρησιμοποιούμε απαλό σαπούνι με ζεστό νερό.

ΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ:
•Εντυπωσιακό design
•Ποιοτικά υλικά
•Μέγεθος

** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: