Epson EcoTank L5290 Έγχρωμο Πολυμηχάνημα Inkjet με WiFi και Mobile Print Προβολή Μεγαλύτερου

Epson EcoTank L5290 Έγχρωμο Πολυμηχάνημα Inkjet με WiFi και Mobile Print

L5290

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ 40€

cashback/επιστροφή χρημάτων με ενεργοποίηση εντός 30 ημερών μέσα από το site της EPSON

https:// www.epson.gr/ecotankcashback

Περισσότερες λεπτομέρειες

4-10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

299,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Απολαύστε ασύρματη εκτύπωση επαγγελματικής ποιότητας σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος με τον πολυλειτουργικό EcoTank εκτυπωτή inkjet με φαξ, που είναι ιδανικός για συγγχρονα οικιακά περιβάλλοντα με συχνές ανάγκες εκτύπωσης και μικρά γραφεία.

Εξοικονομήστε έως 90% στο κόστος εκτύπωσης με τους εκτυπωτές EcoTank της Epson χωρίς φύσιγγες μελανιών. Συμπεριλαμβάνονται φιαλίδια μελανιών υψηλής απόδοσης, ενώ τα ενσωματωμένα δοχεία μελανιών μπορούν να γεμίσουν εύκολα χάρη στα ειδικά σχεδιασμένα φιαλίδια. Καθώς δεν υπάρχουν φύσιγγες μελανιών που χρειάζονται αντικατάσταση, αλλά και χάρη στις ευέλικτες δυνατότητες διασύνδεσης και τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF) του, αυτός είναι ο ιδανικός εκτυπωτής για όσους αναζητούν εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας με απίστευτα χαμηλό κόστος ανά σελίδα.

Αποχαιρετήστε Τις Φύσιγγες Μελανιών

Εκτύπωση χωρίς ταλαιπωρία για νοικοκυριά και μικρά γραφεία: Χάρη στην εξαιρετικά υψηλή χωρητικότητα τους, τα δοχεία μελανιών επιτρέπουν την εύκολη αναπλήρωση, ενώ τα φιαλίδια διαθέτουν σχεδιασμό κλειδώματος, έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί μόνο το σωστό χρώμα.

Συνεχίστε Την Εξοικονόμηση

Αυτός ο εκτυπωτής EcoTank μειώνει το κόστος εκτύπωσης έως 90% και περιλαμβάνει στη συσκευασία μελάνι που καλύπτει τις ανάγκες σας, για έως 3 έτη. Εκτυπώστε έως 8.100 ασπρόμαυρες και 6.500 έγχρωμες σελίδες με το συμπεριλαμβανόμενο μελάνι, ενώ το σετ αντικατάστασης φιαλιδίων μελανιών αντιστοιχεί σε έως 66 φύσιγγες μελανιών.

Μοντέρνα Και Ευέλικτη Λειτουργικότητα

Προσθέστε εύκολα αυτόν τον εκτυπωτή στο υπάρχον δίκτυο συσκευών σας και εκτυπώστε από κινητές συσκευές, tablet και φορητούς υπολογιστές. Επιπλέον, με την εφαρμογή Epson Smart Panel μπορείτε να ελέγχετε τον εκτυπωτή σας από την έξυπνη συσκευή σας. Εκτύπωση εγγράφων και φωτογραφιών, ρύθμιση, παρακολούθηση και αντιμετώπιση προβλημάτων μέσω του τηλεφώνου ή του tablet σας.

Πολλαπλές Δυνατότητες

Χάρη στην έγχρωμη οθόνη LCD 3,7 εκ., τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 30 σελίδων και το φαξ, τον οπίσθιο δίσκο χαρτιού 100 φύλλων και τις ταχύτητες εκτύπωσης που φτάνουν τις 10 σελίδες το λεπτό, μπορείτε να επιταχύνετε εύκολα διάφορες εργασίες.

Λειτουργίες Εκτύπωση, Σάρωση, Αντιγραφή, Φαξ
Τεχνολογία Εκτύπωσης Inkjet ITS
Τύπος Εκτύπωσης Έγχρωμη
Ανάλυση Ασπρόμαυρης Εκτύπωσης 5760 x 1440 dpi
Ταχύτητα Ασπρόμαυρης Εκτύπωσης 33ppm
Ανάλυση Έγχρωμης Εκτύπωσης 5760 x 1440 dpi
Ταχύτητα Έγχρωμης Εκτύπωσης 15 ppm
Ανάλυση Σάρωσης 1200 x 2400 dpi
ADF 100 φύλλων
Εκτύπωση Διπλής Όψης Χειροκίνητη
Σάρωση Διπλής Όψης Δεν διαθέτει
Μέγιστο Μέγεθος Χαρτιού A4
Ink Tank Nαι
Συνδεσιμότητα USB, Ethernet, WiFi
Συμβατότητα Windows & Mac
AirPrint Ναι
Αναλώσιμα C13T00S14A, C13T00S24A, C13T00S34A, C13T00S44A
Εγγύηση 1 έτος

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: