iRobot Braava Jet M6 Σκούπα Ρομπότ για Σκούπισμα & Σφουγγάρισμα με Χαρτογράφηση και Wi-Fi Λευκή

m613840

4-10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

549,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Η νέα ρομποτική σφουγγαρίστρα Braava jet m6 προσφέρει την πατενταρισμένη πλοήγηση iAdapt 3.0, τεχνολογία ψεκασμού ακριβείας και μπορεί να επιστρέψει στη βάση φόρτισης για να φορτίσει ενώ καθαρίζει.

Πλοήγηση iAdapt 3.0 με Imprint smart mapping

Η εκπληκτική πλοήγηση iAdapt 3.0 με κάμερα και τεχνολογία vSLAM εξασφαλίζει στη νέα Braava τέλειο προσανατολισμό σε δωμάτιο οποιουδήποτε μεγέθους. Χάρη στην έξυπνη χαρτογράφηση Imprint, το ρομπότ μαθαίνει να ξεχωρίζει τα διαφορετικά δωμάτια και με αυτόν τον τρόπο μπορείς να επιλέγεις ποιες συγκεκριμένες περιοχές θα καθαρίσει και πότε.

Μέσω του Message Centre λαμβάνεις τακτικά προτάσεις για το που να τοποθετήσεις ζώνες μη πρόσβασης στους χάρτες. Από τα ιστορικά στοιχεία των κύκλων καθαρισμού το ρομπότ θα ξέρει που συνήθως "κολλάει" και θα προτείνονται τα σημεία στα οποία ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει ζώνες μη πρόσβασης. Ο χρήστης μπορεί να ακυρώσει και να μην τοποθετήσει αυτές τις ζώνες μη πρόσβασης ή να αλλάξει το μέγεθός τους πριν να τις αποθηκεύσει.

Λειτουργία Imprint Link που επιτρέπει την αμοιβαία επικοινωνία

Η Braava jet m6 μπορεί να συνεργάζεται με τις ρομποτικές σκούπες Roomba σειρών i και s. Χάρη στην επαναστατική λειτουργία Imprint Link, πρώτα σκουπίζει η Roomba και αφού τελειώσει αυτόματα στέλνει οδηγία στην Braava, η οποία στη συνέχεια σφουγγαρίζει το δάπεδο. Ο συνδυασμός αυτών των δύο ρομπότ εξασφαλίζει πλήρη καθαρισμό του δαπέδου χωρίς να είσαι παρών, προσφέροντας έτσι ευκολία άνευ προηγουμένου στο καθάρισμα του νοικοκυριού.

Εφαρμογή iRobot HOME

Έλεγξε τη Braava χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο όπου κι αν είσαι, όποτε θέλεις. Η εφαρμογή iRobot HOME για παράδειγμα σου επιτρέπει να προγραμματίσεις και να επιλέξεις ειδικά για εσένα τα δωμάτια που θέλεις να καθαριστούν ή να καθορίσεις την ένταση ψεκασμού νερού στο πάτωμα.

Ψεκασμός ακριβείας

Η Braava διαθέτει δεξαμενή νερού 445 ml και είναι εξοπλισμένη με ψεκαστήρα ακριβείας, ο οποίος απλώνει το νερό στοχευμένα κατά τον υγρό καθαρισμό. Ειδικοί αισθητήρες εξασφαλίζουν ότι δεν θα ψεκαστούν έπιπλα, τοίχοι ή η περιοχή κάτω από τα σκαλιά. Για πιο αποτελεσματική αφαίρεση της βρωμιάς και άρωμα φρεσκάδας, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα διάλυμα καθαρισμού Braava jet.

Βάση φόρτισης

Η Braava jet m6 είναι η πρώτη ρομποτική σφουγγαρίστρα Braava που προσφέρει αυτόματη φόρτιση στη βάση φόρτισης και μπορεί επίσης να γυρίσει στη βάση για να φορτίσει ενώ καθαρίζει. Η βάση φόρτισης είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να αποφεύγεται η επαφή του υγρού πανιού με το πάτωμα κατά τη φόρτιση.

Επαναχρησιμοποιούμενα πανάκια καθαρισμού

Η Braava jet m6 χρησιμοποιεί πανάκια για στεγνό και υγρό καθαρισμό του δαπέδου. Τα πανάκια υγρού καθαρισμού είναι φτιαγμένα από απορροφητικές ίνες που βοηθούν στη διάλυση του λίπους και της βρωμιάς που υπάρχει στην κουζίνα. Τα πανάκια στεγνού καθαρισμού συλλαμβάνουν ηλεκτροστατικά βρωμιά, σκόνη και τρίχες. Τα πανάκια είναι πλενόμενα και επαναχρησιμοποιούμενα.

Λειτουργία εικονικού τοίχου

Ο χώρος που θα κινηθεί η Braava μπορεί να οριστεί με τη βοήθεια των εικονικών τοίχων. Ο εικονικός τοίχος δημιουργεί ένα αόρατο εμπόδιο, το οποίο το ρομπότ δεν μπορεί να περάσει. Χρησιμοποιείται όταν θέλετε να καθαρίσετε μόνο μια συγκεκριμένη περιοχή ή όταν θέλετε να εμποδίσεις τη Braava να πάει κοντά σε ηλεκτρικά καλώδια, καλώδια υπολογιστών ή εύθραυστα αντικείμενα. Ο εικονικός τοίχος προσφέρει ακόμη τη λειτουργία Halo, η οποία δημιουργεί μια ζώνη μη πρόσβασης κατά μήκος των τοίχων. Το ρομπότ δεν μπαίνει ποτέ σε αυτή την περιοχή και η λειτουργία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περιοχές γύρω από τα μπολ των κατοικίδιων.

Γενικά

Χωρητικότητα Κάδου
500 ml
Διάρκεια Φόρτισης
180 min
Διάρκεια Μπαταρίας (Αυτονομία)
90 min
Θόρυβος
48 dB
Απορρόφηση
-
Χρώμα
Λευκό
Κάλυψη Χώρου
92 m²

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Πλοήγηση
με Αισθητήρες & Χαρτογράφηση
Σφουγγάρισμα
Ναι
Αυτόματη Φόρτιση
Ναι
Αυτόματο Άδειασμα Κάδου
Όχι
Smart
Ναι
Καθάρισμα Χαλιών
Όχι
Πολλαπλή Χαρτογράφηση
Όχι
Επιλογή Περιοχών Σκουπίσματος (No-Go Zones)
Ναι

Διαστάσεις

Ύψος
9 cm
Πλάτος
27 cm
Βάθος
25,2 cm

Smart Ιδιότητες

Συνδεσιμότητα
Wi-Fi
Smart Οικοσύστημα
Alexa, Google Home

21 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: