Xiaomi Redmi A2 Dual SIM (2GB/32GB) Μαύρο

Xiaomi Redmi A2 2gb/32gb black

4-10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

99,90€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Τέλειο στυλ
Το επίπεδης σχεδίασης πλαίσιο (για εξαιρετικό και άνετο κράτημα) στον ίδιο χρωματικό τόνο με το ανάγλυφο φινίρισμα που δεν μαζεύει δαχτυλιές, χαρίζει νεανικό στυλ και πολυτελή αίσθηση στη συσκευή.
Μοναδική ευκρίνεια, απόλυτη ομαλότητα
Η οθόνη 6,52” HD+ Dot Drop τεχνολογίας LCD IPS υποστηρίζει ανάλυση 1.600 x 720 pixels και προσφέρει εξαιρετική χρωματική απόδοση ενώ είναι ιδιαίτερα ευκρινής για μία ευχάριστη οπτική εμπειρία όταν παίζεις παιχνίδια ή παρακολουθείς ταινίες. Η οθόνη υποστηρίζει Night Light επίσης.
Επεκτάσιμος αποθηκευτικός χώρος
Η Dual-SIM συσκευή έρχεται με υποδοχή για κάρτα μνήμης micro SD και την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου έως και κατά 1TB για να έχεις πάντα μαζί σου, όλα σου τα αρχεία.
Απόδοση άλλου επιπέδου
Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής MediaTek® Helio™ G36 (έως 2,2GHz) και η PowerVR GE8320 GPU προσφέρουν όλη την ισχύ που χρειάζεσαι για απρόσκοπτη περιήγηση σε ιστοσελίδες, αναπαραγωγή multimedia και κατανάλωση περιεχομένου. 
Διπλό σύστημα κάμερας
Η κύρια κάμερα 8 MP (διάφραγμα f:/2.0) σε συνδυασμό με τους ευφυείς αλγόριθμους επεξεργασίας εικόνας σου επιτρέπει να τράβας υπέροχες φωτογραφίες (με HDR για πιο καθαρές φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες υψηλού κοντράστ) και βίντεο για τα stories σου και χάρη στον αισθητήρας βάθους ακόμα πιο όμορφα πορτραίτα με ανεστίαστο φόντο (Bokeh).
Όμορφες selfies
Η εμπρόσθια κάμερα βρίσκεται σε μία διακριτική εγκοπή στην οθόνη και βασίζεται σε έναν αισθητήρα 5 MP και σε σύστημα φακού με διάφραγμα f:/2.2 για να τραβάς υπέροχες selfies και να μοιράζεσαι στα κοινωνικά δίκτυα.
Μεγαλύτερη χωρητικότητα, λιγότερες ανησυχίες
Χάρη στην μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 5.000 mAh και την ταχεία φόρτιση 10W, μπορείς να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο όλη την ημέρα. Η μπαταρία εξασφαλίζει -σύμφωνα με εργαστηριακές μετρήσεις της εταιρείας- 19 ώρες αναπαραγωγής βίντεο ή 33 ώρες ανάγνωσης.
Χαρακτηριστικά
Τύπος Smartphone
Λειτουργικό Σύστημα Android
Έκδοση Λειτουργικού Android 13 (Go Edition)
Τύπος επεξεργαστή MediaTek Helio G36
Επεξεργαστής Octa Core
Μέγεθος οθόνης 6.52"
IPS Οθόνη Ναι
Τύπος Οθόνης IPS LCD
Touch Screen Ναι
Δίκτυο Σύνδεσης 4G
Bluetooth Ναι
Wifi Ναι
GPS Ναι
NFC Όχι
Βασική κάμερα Ευρυγώνιος 8MP, Αισθητήρας Βάθους 0.08MP
Μπροστινή κάμερα 5MP
Μνήμη RAM 2GB
Αποθηκευτικός Χώρος 32GB
Επέκταση Αποθηκευτικού Χώρου Micro SD, έως 1TB
Συνδέσεις 3.5mm Jack, Bluetooth, Micro USB, Wi-Fi
Δακτυλικό Αποτύπωμα Όχι
Multi SIM Μέχρι 2 κάρτες SIM
Τύπος SIM Nano SIM
Μπαταρία 5000mAh
Χρόνος Αναμονής έως 348 ώρες
Χρόνος Ομιλίας έως 25.7 ώρες
Ραδιόφωνο Ναι
Αισθητήρες Accelerometer
Διαστάσεις 164.9 x 76.8 x 9.1 mm
Βάρος 192g
Εγγύηση 2 έτη