DELL INSPIRON 3511 15.6" (i5-1135G7/8GB/256GB SSD/FHD/W10 Home) Black (GR Keyboard) Προβολή Μεγαλύτερου

Toshiba Dynabook Satellite Pro C50D-B-10C 15.6" (Ryzen 5-5600U/8GB/512GB SSD/FHD/W11 Home) (US Keyboard)

C50D-B-10C

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

769,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Χωρίς συμβιβασμούς σε στυλ, παραγωγικότητα και αξία
Ικανοποιήστε τους τεχνολογικούς στόχους της εταιρείας σας και τον προϋπολογισμό πληροφορικής σας με μια κομψή συσκευή που θα είστε περήφανοι να χρησιμοποιείτε. Το Satellite Pro C50D είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό επεξεργαστή AMD Ryzen™ με γραφικά Radeon™, 8 GB μνήμης RAM DDR4 σε δύο διαμορφώσιμες υποδοχές, την τελευταία θύρα USB Type-C™ για σύνδεση με ένα κλικ στα αγαπημένα σας περιφερειακά και διαθέτει μια ειδική αντιβακτηριδιακή επίστρωση βαφής που αναστέλλει την ανάπτυξη μικροοργανισμών όπως τα βακτήρια. Και παρόλο που είναι ο πιο προσιτός φορητός υπολογιστής της Dynabook, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι εξίσου προσεκτικά σχεδιασμένο και αξιόπιστο με όλες τις συσκευές μας.
Σχεδιασμένο για να δείχνει τι κάνει
Το κομψό, σκούρο μπλε Satellite Pro C50D είναι μόλις 19,7 χιλιοστά πάχος και ζυγίζει 1,75 κιλά. Η οθόνη FHD 15,6 ιντσών που δεν αντανακλάται καταλαμβάνει περισσότερο από το 80% της επάνω επιφάνειάς της, παρέχοντας στη συσκευή ένα συμπαγές αποτύπωμα. Ωστόσο, παραμένει ευχάριστη η χρήση της στο γραφείο ή στο δρόμο χάρη στο πληκτρολόγιό της με πλήρες αριθμητικό πληκτρολόγιο και πάνω έως 10,8 ώρες διάρκεια μπαταρίας*. Διαθέτει επίσης το μεγαλύτερο ClickPad με προαιρετική ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο χαρτοφυλάκιο του Dynabook, που υποστηρίζει την τεχνολογία Precision Touch Pad για ακριβή έλεγχο, χωρίς να απαιτείται ποντίκι.
*μετριέται με Mobile Mark™ 2018. Το Mobile Mark είναι εμπορικό σήμα της Business Applications Performance Corporation
Μετατρέπει οποιοδήποτε περιβάλλον σε χώρο εργασίας σας
Μπορεί να είναι συμπαγές, αλλά το Dynabook Satellite Pro C50D είναι πλήρως φορτωμένο με συνδεσιμότητα. Η θύρα USB Type-C™ 3.1 του υποστηρίζει φόρτιση, εξωτερική οθόνη και μεταφορά δεδομένων, όλα ταυτόχρονα μέσω του προαιρετικού αξεσουάρ σύνδεσης Dynabook USB-C. Εν τω μεταξύ, μια θύρα HDMI 1.4 παρέχει εύκολη κοινή χρήση σε εξωτερικές οθόνες και το γρήγορο και αξιόπιστο Gigabit LAN και 802.11ac Wi-Fi επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στο δίκτυο. Και αν χρειάζεται να ανταλλάξετε γρήγορα αρχεία ή να συνδέσετε περιφερειακά, η συσκευή ανάγνωσης καρτών SD, το ζευγάρι θύρες USB Type-A και το ενσωματωμένο Bluetooth 5.0 σας καλύπτουν.
Να είσαι εκεί χωρίς να πας εκεί
Η απρόσκοπτη επικοινωνία με πελάτες και συναδέλφους είναι πιο σημαντική από ποτέ. Το Satellite Pro C50D είναι έτοιμο για δράση από αυτή την άποψη. Συνοδεύεται από όλα όσα χρειάζεστε για βιντεοδιάσκεψη, όπως κάμερα web HD, μικρόφωνο με δυνατότητα Microsoft Cortana και στερεοφωνικά ηχεία. Ή, αν προτιμάτε, μπορείτε να συνδέσετε ένα ακουστικό μέσω της υποδοχής Bluetooth ή συνδυασμού μικροφώνου/ακουστικών του φορητού υπολογιστή.
Ασφάλεια που μπορείτε να εμπιστευτείτε
Το Satellite Pro C50D προσφέρει ηρεμία στο βασικό εξοπλισμό. Λειτουργίες ασφαλείας που είναι έτοιμες για επιχειρήσεις, όπως το Trusted Platform Module (TPM) 2.0 που βασίζεται σε υλικολογισμικό και η πρόσβαση με κωδικό πρόσβασης χρήστη και διαχειριστή, βοηθούν στη διατήρηση των πολύτιμων δεδομένων από λάθος χέρια, ενώ η ενσωματωμένη υποδοχή κλειδώματος Kensington διασφαλίζει ότι ο φορητός υπολογιστής παραμένει ακριβώς εκεί που τον αφήσατε.
Χαρακτηριστικά
Τύπος Notebook
Επεξεργαστής AMD Ryzen™ 5
Μοντέλο Επεξεργαστή 5600U
Generation AMD Ryzen™ 5
Συχνότητα Επεξεργαστή 2.3GHz Up to 4.2GHz
Μνήμη RAM 8 GB
Τύπος RAM DDR4
Χωρητικότητα SSD 512 GB
Χαρακτηριστικά SSD NVMe M.2 PCIe 512G SSD
Οπτικά Μέσα Δεν περιλαμβάνεται
Ανεξάρτητη Κάρτα Γραφικών Όχι
Κάρτα Γραφικών Radeon Graphics
Διαγώνιος Οθόνης 15,6"
Ανάλυση Οθόνης Full HD
Χαρακτηριστικά Οθόνης 39.6cm (15.6”) , Full HD non-reflective High Brightness eDP IPS display with LED sidelighting and 16:9 aspect ratio
IPS Ναι
Οθόνη αφής Δεν διαθέτει
Web Camera HD-camera with Dual Mic
Card Reader 1x micro SD card slot
HDMI port Ναι
USB 3.1 ports 2x USB 3.1
USB Type-C Ναι
Δικτυακές Συνδέσεις Gigabit Ethernet LAN, WiFi 802.11ac, agn (Dual Band)
Bluetooth Ναι
Λειτουργικό Σύστημα Windows 11 Home
Έκδοση Λειτουργικού Συστήματος Windows 11 Home
Extras Frameless black tile keyboard with 10 digit numeric keypad, Μπαταρία: lithium-ion, 2 cell, 45.6 Wh, Anti-bacterial paint coating, Japanese Industrial Standard Z 2801:2010 tested
Διαστάσεις 362.5 x 240.5 x 19.7 mm
Βάρος 1.75kg
Εγγύηση 2 έτη

17 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: