Black & Decker BXJB800E Μπλέντερ με Γυάλινη Κανάτα 1.5lt 800W Γκρι

BXJB800E

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

59,90€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

2 Ρυθμίσεις Ταχύτητας & Λειτουργία Pulse

Επιλέξτε ανάμεσα σε 2 διαφορετικές ταχύτητες ή τη λειτουργία pulse.

Με 2 ρυθμίσεις ταχύτητας μπορείτε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει σε κάθε αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε.

Χρησιμοποιήστε την πιο ήπια ταχύτητα για να αναμείξετε μαλακά φρούτα, υγρά ή γιαούρτι και την πιο ισχύρη ταχύτητα, για σκληρά φρούτα, λαχανικά και ξηρούς καρπούς.

Επιπλέον, διαθέτει και λειτουργία παλμού, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ώστε να προσαρμόσετε τα μείγματά σας και να τα φέρετε στην υφή που επιθυμείτε.

Λειτουργία Easy Cleaning

για Εύκολο Καθαρισμό

Η λειτουργία αυτή διευκολύνει τον αυτοκαθαρισμό της κανάτας και των λεπίδων μετά τη χρήση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε λίγο νερό και να αφήσετε το μπλέντερ να καθαριστεί από μόνο του.

Ευκολία & Άνεση

Μαγειρέψτε με μια κίνηση για όλη την οικογένεια, χάρη στη γυάλινη κανάτα, με δοσομετρητή, 1,5 λίτρων και το ανθεκτικό στη θερμότητα δοχείο.

Προσθέστε όλα τα υλικά και μαγειρέψτε όλες τις μερίδες σε μία μόνο διαδικασία. Επιπλέον, με τη μεζούρα που βρίσκεται στο επάνω μέρος, μπορείτε να μετρήσετε ακόμη και ελάχιστες ποσότητες των 50ml.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το άνοιγμα του για να προσθέσετε υλικά στο μείγμα σας όσο το μπλέντερ είναι σε λειτουργία.

Θρυμματισμός Πάγου

Χάρη στην υψηλή του ισχύ μπορείτε να συνθλίψετε τα πιο στερεά τρόφιμα ακόμη και πάγο. Αποκτήστε τα πιο ομοιόμορφα μείγματα με την καλύτερη υφή, χωρίς κομματάκια.

Ρίξτε τα υλικά στη γυάλινη κανάτα και επιλέξτε την ταχύτητα που ταιριάζει καλύτερα στο είδος του φαγητού και στα αποτελέσματα που αναζητάτε.

Εργονομική Λαβή & Στόμιο

για Εύκολη Έκχυση

Για εύκολη και άνετη χρήση η κανάτα διαθέτει μια εργονομική λαβή και μαζί με το ειδικά σχεδιασμένο στόμιο, εγγυώνται ότι δε θα λερώσετε τίποτα.

4 Λεπίδες από Ανοξείδωτο Ατσάλι

Οι λεπίδες από ανοξείδωτο χάλυβα με 4 άκρες εξασφαλίζουν ποιότητα, ανθεκτικότητα και αντοχή. Ψιλοκόψτε εύκολα τα πιο σκληρά φαγητά, όπως αποξηραμένα φρούτα ή παγάκια.

Δοκιμάστε νέες συνταγές και ετοιμάστε στοκ, σάλτσες, μείγματα και κοκτέιλ. Χρησιμοποιήστε επίσης γάλα αμυγδάλου ή κρέμα φυστικιού. Χάρη στις λεπίδες του, όλα θα είναι δυνατά.

Οι λεπίδες είναι αφαιρούμενες για εύκολο και γρήγορο καθάρισμα.

Γιατί να επιλέξετε μπλέντερ;

Η επιλογή ενός μπλέντερ για την κουζίνα σας θα κάνει την προετοιμασία των γευμάτων πιο αποτελεσματική, ενώ παράλληλα θα κερδίσετε χρόνο, μιας και μπορεί να εκτελέσει την ίδια εργασία σε πολύ λιγότερο χρόνο από ότι ένας απλός πολυκόπτης τροφίμων.

Ιδανικό για άλεση φρούτων, λαχανικών, ξηρών καρπών και άλλων τροφών, το μπλέντερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την προετοιμασία του πρωινού και του μεσημεριανού σας, μέχρι και των ενδιάμεσων σνακ. Χρειάζεται, απλώς να καθαρίσετε τα τρόφιμα και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν μέσα στην κανάτα του μπλέντερ γρήγορα και εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να λερώσετε διαφορετικά σκεύη.

Πρόκειται για μία συσκευή που μπορείτε να έχετε πάντα πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας, χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Ισχύς
800 W
Χωρητικότητα
1,5 lt
Γυάλινη Κανάτα
Ναι
Smoothie Maker
Όχι
Θρυμματισμός Πάγου
Ναι
Φορητό Μπλέντερ
Όχι
Χρώμα
Γκρι

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: