Samsung Pet VS20C8522TN/GE Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick 25.2V Μαύρη

VS20C8522TN/GE

4-10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

372,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Ισχυρός καθαρισμός

Αποτελεσματική απόδοση καθαρισμού

Καθαρίστε το πάτωμα αποτελεσματικά και εύκολα. Ένας κινητήρας HexaJet δημιουργεί ισχύ αναρρόφησης έως 210W. Ο αεροδυναμικός σχεδιασμός του συστήματος αέρα βελτιστοποιεί τη ροή αέρα, ενώ το πολλαπλό κυκλωνικό φιλτράρισμα του αέρα παγιδεύει μικροσωματίδια της σκόνης. Παράλληλα, ο κινητήρας είναι ελαφρύτερος.

Δυνατή ισχύς αναρρόφησης

Κινητήρας HexaJet

Καθαρίστε αποτελεσματικά με ισχυρή αναρρόφηση. Ο ελαφρύς αλλά ισχυρός κινητήρας HexaJet έχει πρωτοποριακό σχεδιασμό, βελτιστοποιώντας τη ροή του αέρα και την απόδοσή του. Είναι συμπαγής και ελαφρύς και περιστρέφεται με έως και 135.000 στροφές ανά λεπτό (rpm), παράγοντας ισχύ εισόδου έως και 580W και αναρρόφησης έως και 210W.

Εξαιρετική αναρρόφηση

Κυκλώνας Jet

Απολαύστε καθαρό αέρα και εξαιρετική ισχύ αναρρόφησης με τον κυκλώνα Jet υψηλής απόδοσης με την κατασκευή πολλαπλών κυκλώνων. Η ροή του αέρα μειώνει την αντίσταση του αέρα και οι 9 κυκλώνες του με τις 27 εισόδους αέρα μειώνουν την απώλεια αναρρόφησης. Επίσης, παγιδεύει μικροσωματίδια της σκόνης που ρουφάει η ηλεκτρική σκούπα.

Καθαρισμός χωρίς κόπο

Ελαφρύς σχεδιασμός

Καθαρίστε το σπίτι σας χωρίς κόπο, με εύκολο έλεγχο και ευέλικτη κίνηση. Ο ελαφρύς σχεδιασμός εξασφαλίζει χρηστικότητα και σχεδόν δεν επιβαρύνει τον καρπό σας. Ο συμπαγής κορμός ζυγίζει μόλις 1,44kg, ο οποίος είναι 11% πιο ελαφρύς σε σχέση με τους συμβατικούς καθαριστές Samsung. Έτσι, μπορείτε να καθαρίζετε με άνεση και ευκολία όλο το σπίτι σας.

Έως και μία ώρα καθαρισμού χωρίς επαναφόρτιση

Αφαιρούμενη μπαταρία μακράς διάρκειας

Απολαύστε μεγάλη διάρκεια καθαρισμού χωρίς επαναφόρτιση. Μια μπαταρία υψηλής χωρητικότητας διατηρεί την αναρρόφηση για έως και μία ώρα. Μπορείτε να την αφαιρέσετε και να την αντικαταστήσετε με μια εφεδρική μπαταρία για να καθαρίζετε έως και 2 ώρες. Επίσης διατηρεί το 70% της αρχικής απόδοσης για έως και 500 κύκλους.

Πλήρως πλενόμενος κάδος

Πλενόμενος κάδος

Διατηρήστε τον κάδο υγιεινά καθαρό και αδειάστε εύκολα το περιεχόμενο της ηλεκτρικής σκούπας. Ολόκληρος ο κάδος 0,8L, μαζί με το πολλαπλό κυκλωνικό σύστημα, μπορεί να πλυθεί για να διατηρηθεί καθαρός και φρέσκος. Επίσης, μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα, χωρίς να αποσπάσετε το κοντάρι από το σώμα της σκούπας, για να μπορέσετε να αδειάσετε απλά τη σκόνη.

Ελέγξτε γρήγορα την κατάσταση της συσκευής με μια ματιά

Ψηφιακή οθόνη LCD

Ελέγξτε και συντηρήστε την ηλεκτρική σας σκούπα άμεσα με την ψηφιακή οθόνη LCD, που υποστηρίζει διάφορες γλώσσες. Με μια ματιά μπορείτε να δείτε το επίπεδο της αναρρόφησης και τον υπολειπόμενο χρόνο της μπαταρίας. Επίσης, σας ειδοποιεί αν υπάρχουν προβλήματα και σας προτείνει λύσεις. Κατά τη φόρτιση, σας δείχνει το ποσοστό φόρτισης.

Ευέλικτος φορτιστής

Βάση φόρτισης 2 σε 1

Αποθηκεύστε και φορτίστε την ηλεκτρική σας σκούπα με ευέλικτο τρόπο χάρη στη βάση φόρτισης 2 σε 1, η οποία προσαρμόζεται εύκολα και ταιριάζει σε κάθε σπίτι. Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο μπορείτε να την στερεώσετε στον τοίχο. Εναλλακτικά, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ως αυτόνομο φορτιστή, ώστε να μπορείτε απλά να αφαιρείτε την μπαταρία και να τη φορτίζετε οπουδήποτε.

Ισχυρός καθαρισμός σε χαλιά και σκληρά δάπεδα

Βούρτσα Jet Dual

Απολαύστε αποτελεσματικό καθαρισμό σε διαφορετικούς τύπους δαπέδου. Ο μαλακός κύλινδρος της βούρτσας Jet Dual βοηθά να μαζέψετε τρίχες και σκόνη από σκληρά δάπεδα. Οι τρίχες της βούρτσας από νάιλον και καουτσούκ βοηθούν στον καθαρισμό των χαλιών, ιδίως καθώς περιστρέφεται με 4.000 στροφές ανά λεπτό. Η περιστρεφόμενη κεφαλή 180° αλλάζει εύκολα κατεύθυνση και το πέλμα αποσπάται με ένα κλικ.

Αιχμαλοτίζει τις επίμονες τρίχες κατοικιδίων

Pet Tool +

Αφαιρέστε εύκολα τις ενοχλητικές τρίχες των κατοικιδίων. Το Pet Tool + συλλέγει αποτελεσματικά τις λεπτές και δύσκολες στον εντοπισμό τρίχες των κατοικιδίων, καθώς η βούρτσα του διαθέτει λαστιχένιο πέλμα και ειδικές τρίχες. Το τύμπανο σε σχήμα V συγκεντρώνει τις τρίχες στο κέντρο, έτσι ώστε να μπορούν να κομματιαστούν από έναν αυτοκαθαριζόμενο μύλο, ο οποίος αποτρέπει το μπλέξιμο.

Καθαρίζει σχολαστικά αλλά και σε βάθος

Εργαλείο μεγάλης εμβέλειας για χαραμάδες Long Reach Crevice Tool

Με το εργαλείο μεγάλης εμβέλειας για χαραμάδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε βαθιές χαραμάδες ή σε σημεία μικρών διαστάσεων και να μαζέψετε σκόνη και ρύπους. Για πρόσβαση σε πολύ δύσκολα σημεία, μπορείτε να επεκτείνετε το μήκος του έως και 43 εκατοστά.

Καθαρίζει πολλές επιφάνειες

Συνδυαστικό εργαλείο (Εργαλείο ξεσκονίσματος και καθαρισμού ταπετσαρίας επίπλων)

Καθαρίστε διάφορους τύπους επίπλων αποτελεσματικά. Το συνδυαστικό εργαλείο διαθέτει ένα εργαλείο ταπετσαρίας το οποίο μαζεύει τους ρύπους, αλλά μπορεί να μετατραπεί και σε βούρτσα ξεσκονίσματος, κάτι που το καθιστά ιδανική λύση για μια μεγάλη ποικιλία επιφανειών.

Καθαρίζει τη σκόνη παντού

Ευέλικτο εργαλείο Flex Tool

Καθαρίστε εύκολα τα δυσπρόσιτα σημεία, όπως το επάνω μέρος του ψυγείου ή κάτω από τα έπιπλα. Το ευέλικτο εργαλείο μπορεί να καμφθεί έως και 90 μοίρες για να εισέλθει σε περιοχές μεγάλου ύψους ή σε μεγάλη γωνία, χωρίς να χάσει την ισχύ αναρρόφησης.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τροφοδοσία
Επαναφορτιζόμενη
2 σε 1
Όχι
Χωρητικότητα Κάδου (Στερεών)
800 ml
Βάρος
-
Χρώμα
Μαύρο

Χαρακτηριστικά Μπαταρίας

Τάση Μπαταρίας
25,2 V
Τύπος Μπαταρίας
Ιόντων Λιθίου (Li-ion)
Διάρκεια Χρήσης
60 min

Δυνατότητες & Λειτουργίες

για Ακάρεα
Όχι
για Κατοικίδια
Όχι
για Χαλιά
Όχι
Υγρό Καθάρισμα
Όχι

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: