TP-LINK Tapo T310 Αισθητήρας Θερμοκρασίας σε Λευκό Χρώμα

Tapo T310

4 - 10 ημέρες

14,90€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Ο αισθητήρας Tapo T310 της TP-LINK απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν να παρακολουθούν το περιβάλλον τους μέσω αισθητήρων και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις στο κινητό τους τηλέφωνο ή στο tablet τους σχετικά με τη θερμοκρασία, την υγρασία, το φως και τον ήχο. Συνδέεται με την εφαρμογή Tapo της TP-LINK, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δουν τις μετρήσεις των αισθητήρων σε πραγματικό χρόνο και να λάβουν ειδοποιήσεις στο κινητό τους τηλέφωνο ή στο tablet τους όταν υπάρχει αλλαγή στις συνθήκες που παρακολουθούνται. Είναι συμβατός με την τεχνολογία IFTTT, που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν αυτόματες ενέργειες με βάση τις συνθήκες και τους κανόνες που ορίζουν. Είναι εύκολος στη χρήση και στην εγκατάσταση, και δεν απαιτεί επιπλέον καλωδίωση ή εγκατάσταση λογισμικού.

Παρακολουθήστε τις Συνθήκες από το Τηλέφωνό Σας

Η υγρασία και η θερμοκρασία μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική σας υγεία και άνεση. Ελέγξτε τη θερμοκρασία και την υγρασία ενός δωματίου σε πραγματικό χρόνο με την εφαρμογή Tapo από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

Αισθητήρας Υψηλής Ακρίβειας

Ο ενσωματωμένος αισθητήρας ελβετικής κατασκευής διαθέτει τυπική ακρίβεια ±3% RH, ±0,3°C / 0,54°F. Λαμβάνοντας και ενημερώνοντας δεδομένα κάθε 2 δευτερόλεπτα, ο αισθητήρας σας δίνει ακριβείς τρέχουσες πληροφορίες.

±3% RH

±0,3°C / ± 0,54ºF

Εύρος υγρασίας: 0%~99%RH

Εύρος θερμοκρασίας: -20~60ºC / -4~140ºF

Άμεσες Ειδοποιήσεις Εφαρμογής

Λάβετε άμεσες ειδοποιήσεις εφαρμογής όταν τα επίπεδα θερμοκρασίας ή υγρασίας πέφτουν εκτός των προσαρμοσμένων ορίων σας. Αντιδράστε άμεσα σε ξαφνικές αλλαγές κλιματισμού όποτε παραστεί ανάγκη.

Μεγιστοποιήστε την Άνεση και Εξοικονομήστε Ενέργεια

Ο αισθητήρας ενεργοποιεί/απενεργοποιεί αυτόματα τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες με συσκευές Tapo, όπως θερμάστρες, ανεμιστήρες και υγραντήρες, για να ρυθμίσει το επίπεδο άνεσης στο δωμάτιο. Βοηθά επίσης να εξοικονομήσετε τους λογαριασμούς ενέργειας σας.

Δωρεάν Αποθήκευση και Εξαγωγή Δεδομένων

Κατανοήστε το περιβάλλον του σπιτιού σας με έως και 2 χρόνια καταγραφής και αποθήκευσης δεδομένων στο cloud. Εξάγετε όλα τα δεδομένα σε ένα αρχείο CSV που αποστέλλεται στο email σας για έλεγχο ανά πάσα στιγμή.

Απόδοση Μακράς Διαρκείας

Χάρη στην ασύρματη τεχνολογία χαμηλής κατανάλωσης, το Tapo T310 έχει διάρκεια μπαταρίας έως και 2 χρόνια με την αντικαταστάσιμη μπαταρία CR2450.

Ευέλικτες Χρήσεις, Ευέλικτη Τοποθέτηση

Σχεδιασμένο μικρό και κομψό για να ταιριάζει στα περισσότερα μέρη. Κρεμάστε τον αισθητήρα με το κορδόνι του, στερεώστε τον στον τοίχο με κόλλες ή στερεώστε τον σε μεταλλικές επιφάνειες με μαγνήτες (περιλαμβάνονται όλα).

Όλα Σε μία Εφαρμογή

Ζήστε την εμπειρία του έξυπνου σπιτιού επόμενου επιπέδου με τη σειρά Tapo σε μία μόνο εφαρμογή. Δημιουργήστε έναν πιο ασφαλή, βολικό και άνετο χώρο διαβίωσης για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Κατασκευαστής

TP-LINK

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Θερμοκρασίας
Χρώμα
Λευκό
Μπαταρίας
Όχι
PET
Όχι

Smart Ιδιότητες

Smart Οικοσύστημα
-

29 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: