TP-LINK T110 Αισθητήρας Πόρτας/Παραθύρου σε Λευκό Χρώμα TAPO T110

Tapo T110

4 - 10 ημέρες

14,90€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Ο αισθητήρας T110 της TP-LINK απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν να παρακολουθούν το περιβάλλον τους μέσω αισθητήρων και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις στο κινητό τους τηλέφωνο ή στο tablet τους σχετικά με τη θερμοκρασία και την υγρασία.

Λεπτομέρειες

Ο αισθητήρας T110 συνδέεται με την εφαρμογή Tapo της TP LINK, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δουν τις μετρήσεις των αισθητήρων σε πραγματικό χρόνο και να λάβουν ειδοποιήσεις στο κινητό τους τηλέφωνο ή στο tablet τους όταν υπάρχει αλλαγή στις συνθήκες που παρακολουθούνται. Ο αισθητήρας είναι εύκολος στη χρήση και στην εγκατάσταση, και δεν απαιτεί επιπλέον καλωδίωση ή εγκατάσταση λογισμικού. Επιπλέον, ο αισθητήρας T110 είναι συμβατός με την τεχνολογία IFTTT, που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν αυτόματες ενέργειες με βάση τις συνθήκες και τους κανόνες που ορίζουν.

Ενημερωμένοι πάντα για την κατάσταση του χώρου σας

Σταματήστε να αναρωτιέστε αν κλείσατε όλα τα παράθυρά σας αφού φύγετε από το σπίτι. Ελέγξτε τις πόρτες και τα παράθυρά σας με μια ματιά με την εφαρμογή Tapo.

Ενεργοποιήστε τα φώτα αυτόματα

Ρυθμίστε τον έξυπνο αισθητήρα επαφής ώστε να ανάβει τα φώτα όταν ανοίγετε την πόρτα σας.

Πηγαίνετε πέρα ​​από τις πόρτες και τα παράθυρα

Τοποθετήστε τον έξυπνο αισθητήρα επαφής αλλού, όπως τα ντουλάπια και τα συρτάρια σας για μεγαλύτερη ευκολία.

Άμεσες ειδοποιήσεις Push

Λάβετε άμεσες ειδοποιήσεις στο τηλέφωνό σας όταν μια πόρτα ή ένα παράθυρο ανοίγει απροσδόκητα. Το HUB μπορεί να ηχήσει σαν σειρήνα για να προειδοποιήσει για τον κίνδυνο και να αποτρέψει τους εισβολείς. (Το Tapo Hub πωλείται χωριστά.)

Απόδοση μακράς διαρκείας

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας 1+ έτους παρέχει μακροχρόνια άνεση.* Λάβετε ειδοποιήσεις από την εφαρμογή Tapo όταν οι μπαταρίες τελειώνουν και χρειάζονται αλλαγή.

*Με βάση τις δοκιμές μας για 60 εναύσματα την ημέρα, 22.000 εναύσματα συνολικά.

Εύκολη εγκατάσταση

Τοποθετήστε το όπου θέλετε με την εγκατάσταση χωρίς εργαλεία. Το κενό μεταξύ του αισθητήρα και του μαγνήτη (έως 15 mm) ταιριάζει στις περισσότερες πόρτες, παράθυρα και άλλα εξαρτήματα.

Όλα σε μία εφαρμογή

Ζήστε την εμπειρία του έξυπνου σπιτιού επόμενου επιπέδου με τη σειρά Tapo σε μία μόνο εφαρμογή. Δημιουργήστε έναν πιο ασφαλή, βολικό και άνετο χώρο διαβίωσης για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Είδος
Πόρτας/Παραθύρου
Χρώμα
Λευκό
Μπαταρίας
Όχι
PET
Όχι

29 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: