Imilab KW66 45mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Μαύρο)

ESW-KW66P-BS

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

39,90€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Το smartwatch XiaomI Imilab KW66 διαθέτει μεγάλη ευανάγνωστη κυρτή οθόνη 1,28 ιντσών 3D με ανάλυση HD,ελαφρύ και συμπαγές σώμα , καθώς και μπαταρία Li-Ion 340 mAh με αντοχή έως και 30 ημέρες.
Διάρκεια ζωής μπαταρίας 30 ημερών
Πολύ περισσότερη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Λιγότεροι λόγοι να ανησυχείτε. Με το IMILAB KW66, οι μηχανικοί μας ήθελαν να προσφέρουν μια πλήρη διάρκεια ζωής μπαταρίας 30 ημερών χωρίς να θυσιάζουν τις δυνατότητες. Η πρόκληση? Χρειάζονται πολλά για να τροφοδοτηθεί ένα ρολόι τόσο έξυπνο και τόσοσ γεμάτο με χαρακτηριστικά.
Προσαρμόσιμη πρόσοψη ρολογιού
Με καμπύλη οθόνη 3D HD 1,28 ιντσών, το IMILAB KW66 εκφράζει τον προσωπικό σας χαρακτήρα. Μπορείτε να κατεβάσετε διάφορες προσόψεις από την εφαρμογή, για να ικανοποιήσετε τις καθημερινές σας απαιτήσεις.
Health Data Poster
Το IMILAB KW66 έχει πάντα την καρδιά σας στο μυαλό. Παρακολουθώντας τον καρδιακό σας ρυθμό 24 ώρες, είναι φτιαγμένο για όλους τους τρόπους που κινείστε. Παρακολουθούμε την καρδιαγγειακή σας υγεία και τη φυσική σας κατάσταση με μεγαλύτερο αισθητήρα. Αξιοποιήστε στο έπακρο κάθε προπόνηση. Είτε κάνετε κολύμπι στο νερό ή ποδηλασία στο γυμναστήριο, το IMILAB KW66 θα παρακολουθεί την πρόοδό σας και θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας για φυσική κατάσταση. Με 13 αθλητικά modes, προσφέρει προσαρμοσμένη παρακολούθηση και καθοδήγηση για καθημερινή δραστηριότητα.
13 αθλητικές λειτουργίες
Ενσωματωμένοι αισθητήρες χαμηλής κατανάλωσης, η ακριβής κατάσταση προπόνησης μπορεί να παρακολουθείται σε πραγματικό χρόνο.
Παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού 24 ωρών
Ο ενσωματωμένος οπτικός αισθητήρας καρδιακού ρυθμού, με προηγμένο αλγόριθμο, σας εξασφαλίζει πλήρη παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας κατά την ηρεμία ή κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
IP68 Αδιαβροχοποίηση.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Έτος Κυκλοφορίας
2020
Μέγεθος Οθόνης
1,28 "
Ανάλυση Οθόνης
240x240 pixels
Τύπος Οθόνης
TFT
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android, iOS
Οθόνη Αφής
Ναι
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth
Λουράκι
Σιλικόνης

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
Καρδιακών Παλμών, Βηματόμετρο, Θερμιδομετρητής
Αδιάβροχο
Κολύμβηση σε Πισίνα

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
340 mAh
Διάρκεια Λειτουργίας
15 ημέρες
Διάρκεια Αναμονής
30 ημέρες

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
45 mm

22 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: