MSI G27C4 E3 VA Curved Gaming Monitor 27" FHD 1920x1080 180Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTG

G27C4 E3

4-10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

179,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Η οθόνη Gaming MSI χρησιμοποιεί μια κυρτή οθόνη που έχει ρυθμό καμπυλότητας 1500R, η οποία είναι η πιο άνετη και κατάλληλη για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, από γενική χρήση έως Gaming. Τα κυρτά πάνελ βοηθούν επίσης στην καλύτερη εμπειρία του παιχνιδιού.

Η οθόνη Rapid VA παρέχει στους παίκτες έναν εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης GTG 1ms, ο οποίος θα μειώσει σημαντικά την εμφάνιση θολώματος οθόνης. Η κρυστάλλινη εικόνα θα σας δώσει σίγουρα ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για ακριβείς αποφάσεις σε παιχνίδια με γρήγορη κίνηση.

Οι οθόνες MSI είναι εξοπλισμένες με ρυθμό ανανέωσης 180 Hz + 1 ms χρόνο απόκρισης Rapid VA που έχει τα περισσότερα πλεονεκτήματα σε είδη παιχνιδιών που κινούνται γρήγορα, όπως shooters πρώτου προσώπου, fighting, racing sims, στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο και αθλήματα. Αυτοί οι τύποι παιχνιδιών απαιτούν πολύ γρήγορες και ακριβείς κινήσεις, οι οποίες μια εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα ανανέωσης και γρήγορη παρακολούθηση χρόνου απόκρισης θα σας φέρουν μπροστά από τον ανταγωνισμό σας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ANTI-FLICKER

Οι γενικές οθόνες έχουν συνήθως flicker-rate περίπου 200 φορές ανά δευτερόλεπτο, το οποίο είναι απαρατήρητο με γυμνό μάτι, αλλά μπορεί να προκαλέσει κόπωση με την πάροδο του χρόνου. Η τεχνολογία MSI Anti-Flicker παρέχει μια πολύ άνετη εμπειρία θέασης μειώνοντας το τρεμόπαιγμα.

178 ΜΟΙΡΕΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΓΩΝΙΑΣ ΘΕΑΣΗΣ

Έχοντας μεγάλη γωνία θέασης, οι Gaming οθόνες MSI έχουν χρώματα και λεπτομέρειες θα παραμείνουν ευκρινείς σε περισσότερες γωνίες σε σύγκριση με άλλες οθόνες με μικρότερες γωνίες θέασης.

ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ

Με ένα εξαιρετικά στενό πλαίσιο, απολαύστε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στα πιο πρόσφατα παιχνίδια με ρύθμιση πολλαπλών οθονών 180 μοιρών. Απολαύστε καλύτερη συνέχεια μεταξύ των οθονών ενώ παίζετε παιχνίδια ή εργάζεστε.

Η οθόνη MSI είναι κατασκευασμένη με την τεχνολογία Adaptive Sync για να επιτύχετε ομαλά γραφικά για το παιχνίδι σας. Η τεχνολογία Adaptive Sync θα συγχρονίσει τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης σας με τη GPU σας για να εξαλείψει το σκίσιμο της οθόνης ή το τραύλισμα. Τα εξαιρετικά ομαλά και χωρίς καθυστερήσεις γραφικά που παρέχει το Adaptive Sync θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε το παιχνίδι.

Το MSI Curved Gaming Monitor έχει μεγαλύτερη κάλυψη γκάμα σε σύγκριση με άλλες γενικής χρήσης οθόνες. Τα χρώματα και οι λεπτομέρειες του παιχνιδιού θα φαίνονται πιο ρεαλιστικά και εκλεπτυσμένα, για να ωθήσουν τη βύθιση στα όριά της.

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Panel
VA
HDR
Όχι
Curved
Ναι
Βαθμός Καμπυλότητας
1500R
UltraWide
Όχι
Διαγώνιος
27 "
Ανάλυση
1920x1080
Αντίθεση
-
Χρόνος Απόκρισης (GTG)
1 ms
Ρυθμός Ανανέωσης
180 Hz
Aspect Ratio
16:9

Εργονομία Βάσης

Ρύθμιση Κλίσης
Ναι
Ρύθμιση Ύψους
-
Κατακόρυφη Περιστροφή
Όχι
Οριζόντια Περιστροφή
-
Δυνατότητα Επιτοίχιας Τοποθέτησης (Vesa)
100 x 100 mm

Συνδεσιμότητα

Τύπος Σύνδεσης
DisplayPort, HDMI

Έξτρα Χαρακτηριστικά

Είδος Monitor
Gaming Monitor
Ηχεία
Όχι
Eye Comfort
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Ενεργειακή Ετικέτα

Κατανάλωση Ενέργειας
-
Ενεργειακή Κλάση
-

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: