Νέο TCL Tab 10L Gen2 10.1" με WiFi (3GB/32GB) Μαύρο Προβολή Μεγαλύτερου

TCL Tab 10L Gen2 10.1" με WiFi (3GB/32GB) Μαύρο

Tab 10L Gen2 10.1"

4-10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

119,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Το TCL TAB 10L Gen 2 είναι εξοπλισμένο με τσιπ MTK8766, 3 GB RAM, χωρητικότητα αποθήκευσης 32 GB και μπορεί να επεκταθεί έως και 1 TB. Ταυτόχρονα, το προϊόν έχει χωρητικότητα μπαταρίας 6000mAh που μπορεί να λειτουργήσει συνεχώς για έως και 15 ώρες. Η συσκευή έχει επίσης λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό με μεγάλη οθόνη 10,1 ιντσών και πάνελ IPS για ακριβή, ζωντανά χρώματα.

Επεξεργαστής & Μνήμη

Είναι εξοπλισμένο με μικροεπεξεργαστή MTK8766 λειτουργεί με την GPU GE8300, παρέχοντας εντυπωσιακή επεξεργαστική ισχύ και ομαλά γραφικά. Επιπλέον, με 3GB RAM, η συσκευή μπορεί να καλύψει τις βασικές ανάγκες, επιτρέποντάς σας να εκτελέσετε έναν μικρό αριθμό εφαρμογών χωρίς να αντιμετωπίζετε προβλήματα καθυστέρησης.

Χωρητικότητα αποθήκευσης

Η συσκευή διαθέτει 32GB εσωτερικής χωρητικότητας αποθήκευσης, καλύπτοντας καλά τις βασικές ανάγκες αποθήκευσης. Συγκεκριμένα, η χωρητικότητα αποθήκευσης μπορεί να επεκταθεί έως και 1 TB χρησιμοποιώντας μια κάρτα microSD, βοηθώντας σας να αποθηκεύετε άνετα έγγραφα, εικόνες, βίντεο και άλλα.

Λειτουργικό σύστημα Android 13

Το λειτουργικό σύστημα Android™ 13 προσφέρει μια πλούσια και ομαλή εμπειρία χρήστη. Το λειτουργικό σύστημα ενημερώνεται επίσης τακτικά με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις και ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας για τη βελτίωση της εμπειρίας σας.

Με σοφιστικέ σχεδιασμό

Εκτός από την απόδοση, αυτό το tablet εντυπωσιάζει και με τον εκλεπτυσμένο και στιβαρό σχεδιασμό του. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μέταλλο, αλλά το συνολικό βάρος είναι μόνο 472 γραμμάρια και το πάχος είναι 7,99 χιλιοστά, εξασφαλίζοντας άνεση και ευκολία όταν το κρατάτε στο χέρι.

Δημιουργήστε έναν ιδιωτικό χώρο για παιδιά

Εκτός από τα παραπάνω εντυπωσιακά σημεία, η συσκευή δημιουργεί επίσης ένα ζωντανό, κατάλληλο και ασφαλές περιβάλλον για παιδιά με το Google Kids Space. Αυτή η λειτουργία παρέχει ειδικά σχεδιασμένες ιστορίες, βίντεο και εφαρμογές ψυχαγωγίας για τα παιδιά για να κάνουν τη μάθηση πιο ευχάριστη.

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό Σύστημα
Android
Χρώμα
Μαύρο
Βάρος
472 gr
Μοντέλο
-

Επεξεργαστής & Μνήμη

Μνήμη RAM
3 GB
Χωρητικότητα
32 GB
Πυρήνες Επεξεργαστή
Quad-Core
Ταχύτητα Βασικού Επεξεργαστή
1,8 GHz

Οθόνη

Μέγεθος Οθόνης
10,1 "
Ανάλυση Οθόνης
1280 x 800 pixels
Τύπος
IPS

Κάμερα

Ανάλυση Selfie Κάμερας
2 MP

Δίκτυα & Συνδεσιμότητα

Συνδεσιμότητα
Bluetooth, USB-C
Δίκτυο Σύνδεσης
Wi-Fi

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
6000 mAh

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: