Apple Watch Ultra 2 Trail Loop (M/L) Titanium 49mm Αδιάβροχο με eSIM και Παλμογράφο (Orange/Beige Trail Loop - M/L)

apple watch 2 orange/beige

4-10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

909,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Το πιο στιβαρό και ικανό Apple Watch. Σχεδιασμένο για υπαίθριες περιπέτειες και σκληρές προπονήσεις, με ελαφριά κάσα από τιτάνιο, ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας και τη φωτεινότερη οθόνη που υπήρξε ποτέ. Με διπλό άγγιγμα, έναν μαγικό τρόπο να αλληλεπιδράς με το Apple Watch.

Γιατί να επιλέξεις το Apple Watch Ultra 2

Στιβαρό, ικανό και κατασκευασμένο έτσι ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις που έχουν οι αθλητές αντοχής, οι λάτρεις της περιπέτειας στη φύση και των θαλάσσιων σπορ — με ένα εξειδικευμένο λουράκι για κάθε έναν από αυτούς. Το S9 SiP προσφέρει μια υπέρλαμπρη οθόνη κι έναν νέο, μαγικό τρόπο να αλληλεπιδράς εύκολα και γρήγορα με το Apple Watch χωρίς να αγγίζεις την οθόνη. Έως και 36 ώρες διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας και 72 ώρες σε Λειτουργία Χαμηλής Ισχύος.

Ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα

Το Apple Watch Ultra 2 σε συνδυασμό με το πιο πρόσφατο λουράκι Alpine ή Trail Loop διαθέτει ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα. Μάθε περισσότερα σχετικά με τη δέσμευση της Apple για την προστασία του περιβάλλοντος στο apple.com/2030.

Εξαιρετικά στιβαρό, απίστευτα ικανό

Κάσα από τιτάνιο 49 mm, ανθεκτική στη διάβρωση. Μεγάλο Digital Crown και προσαρμόσιμο κουμπί Δράσης για άμεσο έλεγχο σε αμέτρητες λειτουργίες. Ανθεκτικότητα στο νερό έως και 100 μέτρα.

Η μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη μέχρι τώρα

Η φωτεινότερη οθόνη Retina Always-On της Apple διαβάζεται εύκολα, ακόμα και σε έντονο ηλιακό φως. Περισσότερος χώρος για να προσθέσεις complications και να εξατομικεύσεις το καντράν του ρολογιού σου και αρκετός χώρος για να βλέπεις έξι μετρήσεις ταυτόχρονα.

Μείνε κοντά σε ότι σου είναι σημαντικό

Το κινητό δίκτυο είναι ενσωματωμένο. Μπορείς να κάνεις κλήσεις και να στέλνεις μηνύματα κειμένου χωρίς το iPhone σου. Κάνε streaming τη μουσική και τα podcasts που αγαπάς. Λάβε οδηγίες κατεύθυνσης με τους Χάρτες.

Για τους αθλητές

Προηγμένες μετρήσεις και προβολές στο app Προπόνηση, οι οποίες περιλαμβάνουν Ζώνες Καρδιακών Παλμών, εξατομικευμένες προπονήσεις και νέες προβολές προπόνησης ποδηλασίας. Το GPS ακριβείας διπλής συχνότητας παρέχει απίστευτη ακρίβεια για τον υπολογισμό της απόστασης, του ρυθμού και των διαδρομών. Το λουράκι Trail Loop είναι λεπτό, ελαφρύ και ευέλικτο, σχεδιασμένο για όλα τα είδη προπόνησης.

Για τους λάτρεις της περιπέτειας στη φύση

Το app Πυξίδα παρέχει χρήσιμες προβολές και πληροφορίες, όπως το υψόμετρο και η κλίση. Δες την τελευταία τοποθεσία στην οποία είχες σήμα κινητού δικτύου. Σημείωσε την τοποθεσία σου με τη λειτουργία Σημεία Στάσης Πυξίδας. Η Ιχνηλάτηση χρησιμοποιεί δεδομένα GPS για να καταγράψει τη διαδρομή που έχεις ακολουθήσει ώστε να μπορείς να επιστρέψεις. Το λουράκι Alpine Loop είναι εξαιρετικά στιβαρό και ασφαλές για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες όσων λατρεύουν την περιπέτεια στη φύση.

Για αυτούς που παθιάζονται με τα θαλάσσια σπορ

Κατασκευασμένο για ερασιτεχνικά θαλάσσια σπορ, αυτόνομες και ελεύθερες καταδύσεις σε βάθος έως και 40 μέτρα. Το app Βάθος δείχνει την ώρα, το τρέχον βάθος, τη θερμοκρασία του νερού, τον χρόνο παραμονής κάτω από το νερό και το μέγιστο βάθος που έφτασες. Το app Oceanic+ τοποθετεί ένα dive computer στον καρπό σου. Το λουράκι Ocean Band είναι ελαφρύ και ευέλικτο, με κούμπωμα τιτανίου και ρυθμιζόμενο ελατήριο για ασφαλή εφαρμογή ακόμα και όταν κάνεις θαλάσσια σπορ υψηλής ταχύτητας.

Προηγμένες δυνατότητες υγείας και ασφάλειας

Οι γνωστοποιήσεις σχετικά με την υγεία της καρδιάς και το app Οξυγόνωση σου παρέχουν πληροφορίες για ό,τι αφορά την υγεία σου, δίνοντας σου περισσότερο δύναμη να την επηρεάσεις. Η Ανίχνευση Πτώσης και η Ανίχνευση Σύγκρουσης μπορούν να σε συνδέσουν με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση άσχημης πτώσης ή σοβαρού τροχαίου ατυχήματος. Κράτα πατημένο το κουμπί Δράσης για να ενεργοποιήσεις την Σειρήνα που μπορεί να ακουστεί σε απόσταση έως και 180 μέτρα.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Πολύχρωμο
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μέγεθος Οθόνης
1,92 "
Ανάλυση Οθόνης
502x410 pixels
Τύπος Οθόνης
OLED
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
iOS
Οθόνη Αφής
Ναι
Εσωτερική Μνήμη Αποθήκευσης
64 GB
Τύπος Διασύνδεσης
4G - LTE, Bluetooth, NFC, Wi-Fi
Λουράκι
Υφασμάτινο
Υλικό Κάσας
Τιτάνιο
Μοντέλο
Apple Watch Ultra 2

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
eSIM, Δόνηση, Ηχείο, Μικρόφωνο
Λειτουργίες
Email, SMS, Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών, Φωνητικός Έλεγχος
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Κολύμβηση, Ορειβασία, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο
Smart Assistant
Siri

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
GPS, Αλτίμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πυξίδα
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών, Ανθεκτικό στη Σκόνη
Αδιάβροχο
Κολύμβηση στη Θάλασσα

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
542 mAh
Διάρκεια Λειτουργίας
1,5 ημέρες

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
49 mm
Βάρος
61,4 gr

Προτεινόμενα

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: