Microsoft Xbox Series S (1TB) Carbon Black (XXU-00010)

XXU-00010

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

430,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Το Xbox Series S είναι μια ψηφιακή κονσόλα για παιχνίδια χωρίς δίσκους. Τα παιχνίδια φορτώνονται σημαντικά ταχύτερα με τον προσαρμοσμένο δίσκο SSD 1TB, διαθέτει θύρα HDMI 2.1, με δυνατότητα ανάλυσης έως 1440p και 120 FPS.

Απολαύστε ταχύτητα και επιδόσεις επόμενης γενιάς με τη μεγαλύτερη ψηφιακή βιβλιοθήκη που είχε ποτέ το Xbox. Απολαύστε πιο δυναμικούς κόσμους και ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και προσθέστε το Xbox Game Pass Ultimate (η συνδρομή πωλείται ξεχωριστά) για να παίζετε καινούρια παιχνίδια από την πρώτη μέρα. Επιπλέον, απολαύστε εκατοντάδες παιχνίδια υψηλής ποιότητας, όπως τα Minecraft, Forza Horizon 5 και Halo Infinite με φίλους στην κονσόλα, το PC και το cloud.

Power your dreams

Απολαύστε ταχύτητα και απόδοση επόμενης γενιάς με το Xbox Series S σε Carbon Black, που διαθέτει SSD 1 TB.

Απλά, επόμενη γενιά

Με πιο δυναμικούς κόσμους, ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και την προσθήκη του Xbox Game Pass (πωλείται χωριστά), το πλήρως ψηφιακό Xbox Series S είναι απόδοση επόμενης γενιάς σε εξαιρετική τιμή.

Xbox Velocity Architecture

Το Xbox Velocity Architecture, που τροφοδοτείται από έναν custom SSD, λειτουργεί μαζί με το καινοτόμο σύστημα τεχνολογίας chip (SOC) για να παρέχει gameplay έως και 120 FPS.

Quick Resume

Αστραπιαία εναλλαγή  μεταξύ πολλών τίτλων. Συνεχίστε αμέσως από εκεί που σταματήσατε.

Επέκταση της βιβλιοθήκης παιχνιδιών

Είτε αναζητάτε έναν τίτλο κυκλοφορίας την πρώτη ημέρα, ένα από τα εκατό αγαπημένα στη βιβλιοθήκη του Xbox Game Pass ή οποιοδήποτε από τα χιλιάδες κλασικά backward compatible , υπάρχει πάντα κάτι να παίξετε στο πλήρως ψηφιακό Xbox Series S.

Πλήρης έλεγχος

Καταγράψτε και κοινοποιήστε απρόσκοπτα περιεχόμενο όπως στιγμιότυπα οθόνης, εγγραφές και άλλα με το κουμπί Κοινή χρήση.

Εύκολη σύζευξη και εναλλαγή

Περιλαμβάνει τεχνολογία Xbox Wireless και Bluetooth® για ασύρματα παιχνίδια σε κονσόλα, υπολογιστή, κινητά τηλέφωνα και tablet. Συνδέστε οποιοδήποτε συμβατό ακουστικό με την υποδοχή στερεοφωνικών ακουστικών 3,5 mm. 

Μείνε στο στόχο

Μείνετε στο στόχο σας με το νέο υβριδικό D-pad, ανάγλυφη λαβή στις σκανδάλες, στα πλάγια κουμπιά και στο πίσω μέρος του Gamepad.

Game Pass

Ανακαλύψτε το επόμενο αγαπημένο σας παιχνίδι

Παίξτε εκατοντάδες παιχνίδια υψηλής ποιότητας με φίλους και απολαύστε το Xbox Live Gold και μια συνδρομή στο EA Play, όλα σε μια χαμηλή μηνιαία τιμή.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής: Microsoft
Μοντέλο: XBOX One S
Χώρος Αποθήκευσης: 1 TB
Τύπος: Σταθερή
Ασυρματη Σύνδεση Wifi: Ναί
Ασυρματη Σύνδεση Bluetooth: Ναί
Σύνδεση HDMI: Ναί
Σύνδεση USB: Ναί
Υποδοχή Κάρτας Για Επέκταση Μνήμης: Όχι

Γενικά

Μικτό Βάρος [με τη συσκευασία]: 4,9 kg
Καθαρό Βάρος: 4,5 kg

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: