Microsoft Xbox Series Wireless Controller Gold Shadow (QAU-00122)

QAU-00122

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

78,71€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Ανέβασε το παιχνίδι σε νέα επίπεδα

Απόλαυσε τη μοντέρνα σχεδίαση του ασύρματου χειριστηρίου Xbox, με σμιλεμένες επιφάνειες και εκλεπτυσμένη γεωμετρία για βελτιωμένη άνεση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μείνε στον στόχο σου με την ανάγλυφη λαβή και το υβριδικό πληκτρολόγιο κατεύθυνσης. Απρόσκοπτη καταγραφή και κοινή χρήση περιεχομένου με το αποκλειστικό κουμπί κοινής χρήσης. Δημιούργησε γρήγορα ζεύξη, συνέχισε να παίζεις και κάνε εναλλαγή μεταξύ συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των Xbox Series X | S, Xbox One, υπολογιστή Windows 10, iOS και Android.

Αποκλειστικό κουμπί κοινής χρήσης

Κατάγραψε και μοιράσου άμεσα περιεχόμενο όπως στιγμιότυπα οθόνης, εγγραφές και πολλά άλλα, με το νέο κουμπί κοινής χρήσης.

Μείνε στον στόχο σου

Μείνε στον στόχο σου με το νέο υβριδικό πληκτρολόγιο κατεύθυνσης και την ανάγλυφη λαβή στις σκανδάλες, τα κουμπιά και το πίσω μέρος.

Εναλλαγή συσκευών

Δημιουργήστε εύκολα ζεύξη και κάντε εναλλαγή μεταξύ συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, υπολογιστή Windows 10, iOS και Android.

Συμβατότητα

Περιλαμβάνει τεχνολογία ασύρματης και μέσω Bluetooth® σύνδεσης για ασύρματο παιχνίδι σε κονσόλα, PC, κινητά τηλέφωνα και tablet. Σύνδεσε οποιαδήποτε συμβατά ακουστικά στην υποδοχή στερεοφωνικών ακουστικών 3,5 mm.

Συνδεσιμότητα

Σύνδεση σε κονσόλες Xbox με τα ασύρματα αξεσουάρ Xbox. Συνδεθείτε ασύρματα σε υπολογιστές με Windows 10, tablet, iOS και Android μέσω Bluetooth. Ορισμένες λειτουργίες δεν υποστηρίζονται.
Συμβατό με Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows 10, iOS και Android

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής: MICROSOFT
Σύστημα: XBOX Series / XBOX One / PC
Τύπος: Gamepads

Γενικά

Part Number: QAU-00122
Μικτό Βάρος [με τη συσκευασία]: 0,5 kg
Καθαρό Βάρος: 0,35 kg

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: