TP-LINK Tapo L920-5 Ταινία LED Τροφοδοσίας 220V RGB Μήκους 5m

Tapo L920-5

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

34,90€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Φωτεινό και υπέροχο φως
Με τα καλώδια φωτός LED υψηλής ποιότητας, η λωρίδα φωτός L920 ξεχωρίζει, είναι 20% πιο φωτεινή και διαρκεί 50% περισσότερο από άλλα κοινά προϊόντα.

Πλήρης χρωματική ατμόσφαιρα για κάθε περίσταση

Γεμίστε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας με πάνω από 16 εκατομμύρια ζωντανά χρώματα, ζεστό λευκό ή δροσερό φως της ημέρας για να διαλέξετε ανάλογα με τη διάθεση. Μόλις καταλάβετε πώς θέλετε να ρυθμιστεί ο φωτισμός σας, αποθηκεύστε τον, προγραμματίστε τον και είστε έτοιμοι! Ρυθμίστε τις ώρες σας και μπορείτε να το απολαύσετε.


Αισθανθείτε την αίσθηση της άπειρης κίνησης μέσω της βελτιωμένης λειτουργίας μουσικής

Το L920-5 Light Strip καταγράφει τη μουσική που περιστρέφεται γύρω του, συγχρονίζοντας με τη συχνότητα και τον ρυθμό. Συνεχίστε με τον ρυθμό και ξεσηκώστε όλες τις αισθήσεις σας σε ένα πάρτι!

Ευέλικτο, σκληρό και καθαρό

Απολαύστε την απαλή λάμψη και τις χαρούμενες αποχρώσεις παρέχοντας ένα απαλό διαφανές φως. Η εύκαμπτη και αδιάβροχη λωρίδα φωτός εξασφαλίζει ότι μπορείτε να την τοποθετήσετε οπουδήποτε με εύκολη επανατοποθέτηση. Η υψηλής τεχνολογίας επίστρωσή μας προστατεύει τις χάντρες LED και τις διευκολύνει στη συντήρηση.

Έλεγχος με τη φωνή σας

Το Smart Wi-Fi Light Strip αντιδρά στις προτιμώμενες πλατφόρμες έξυπνου σπιτιού, συμπεριλαμβανομένων των Google Assistant, Amazon Alexa και Apple Home.

Αμεσος έλεγχος

Όλα τα Tapo Smart Wi-Fi Light Strips σάς επιτρέπουν να συνδεθείτε απευθείας στην εφαρμογή Tapo. Εκμεταλλευτείτε πλήρως όλες τις έξυπνες δυνατότητες που ζητάτε.

Αυτόματος Έλεγχος

Αφήστε τη φωτεινή λωρίδα να σας καθοδηγήσει όλη τη νύχτα. Συνδέστε τον αισθητήρα Tapo και λάμπετε απαλά καθώς ξυπνάτε τη νύχτα. Θα απενεργοποιηθεί μόνο του μετά από σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς να ενοχλεί τους άλλους.
Χαρακτηριστικά
Τύπος Φωτισμού RGB
Ταινίες LED-Smart Ναι
Μήκος 5m
Συνδεσιμότητα Wi-Fi

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: