TP-LINK Smart Λάμπα LED για Ντουί GU10 Ρυθμιζόμενο Λευκό 350lm Dimmable

Tapo L610

4 - 10 ημέρες

7,90€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Χαμηλώστε τον προβολέα 350 Lumen αβίαστα
Εξερευνήστε την απίστευτη διασκέδαση που αποτυπώθηκε από το Smart Spotlight για να κάνετε το σπίτι σας τον υπέροχο χώρο, ρυθμίζοντας το Tapo L610 όπως θέλετε.
  • Θερμό φως 2.700 K - Δημιουργήστε μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα για το σπίτι σας ή οποιονδήποτε άλλο δημόσιο χώρο
  • 1~100% Dimmable - Μείωση σε οποιαδήποτε φωτεινότητα επιθυμείτε για συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες.
  • High Lumen - Εκπέμπει φως 350 lm που είναι αρκετά φωτεινό για να ρίχνει φως σε οποιοδήποτε αντικείμενο
  • Βάση λαμπτήρων GU10 - Συμβατό με οποιαδήποτε φωτιστικά GU10 καλά. Χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για την πρώτη σας προσπάθεια.
  • Ομαδοποίηση - Ελέγξτε όλα τα Tapo Smart Spotlights με ένα μόνο κλικ στην εφαρμογή
  • Εξοικονόμηση ενέργειας - Μειώστε τη χρήση ενέργειας λειτουργώντας με εξοικονόμηση ενέργειας, χωρίς απώλεια φωτεινότητας ή ποιότητας.
  • Απομακρυσμένη Διαχείριση - Ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε αμέσως τα φώτα της δημοσιότητας όπου κι αν βρίσκεστε μέσω της εφαρμογής Tapo.
  • Χρονοδιάγραμμα - Προκαθορίστε ένα σταθερό χρονοδιάγραμμα για να διαχειρίζεστε αυτόματα τις έξυπνες συσκευές σας.
  • Χρονοδιακόπτης - Δημιουργήστε λίστες χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης για πιο ακριβή έλεγχο του χρόνου.
  • Φωνητικός έλεγχος - Διαχειριστείτε τα Smart Spotlights σας με φωνητικές εντολές μέσω του Amazon Alexa ή του Google Assistant.
  • Εύκολη εγκατάσταση και χρήση - Δεν απαιτείται διανομέας, ρυθμίστε γρήγορα και διαχειριστείτε εύκολα μέσω της δωρεάν εφαρμογής.
Αντιστοιχίστε με οποιοδήποτε ενσωματωμένο Downlight
Τα εξαρτήματα φωτισμού γενικής χρήσης GU10 οδηγούν στη μεγάλη ευκολία στην εγκατάσταση των προβολέων. Είναι απλό για κάθε μίζα να το ρυθμίσει μόνος του.
Αναζητήστε υψηλότερη λεπτομέρεια
Εκπέμποντας ένα κοντινό μερικό φωτισμό, το Tapo L610 φωτίζει τη συγκεκριμένη ζώνη, ιδανικό για να εμφανίσετε την αγαπημένη σας χειροτεχνία, καλλιτεχνικό σχέδιο, μακέτα κ.λπ. Λειτουργεί όχι μόνο για να προσελκύσει το κοινό, αλλά και να αποκαλύψει περισσότερες εξαιρετικές λεπτομέρειες.
Μαγέψτε το χώρο με προβολείς
Όταν τοποθετηθεί σε ορισμένες δημόσιες ζώνες, το Smart Spotlight θα έδειχνε τα δυνατά του σημεία που το κάνουν να χρησιμοποιείται ευρέως ως επιλογή φωτισμού εξοικονόμησης ενέργειας. Φτάνει σε μια καλή ισορροπία μεταξύ της έντασης του φωτός και του γενικού απαλού εφέ στο χώρο.
Απολαύστε τη λειτουργία περιβάλλοντος
Για να χαλαρώσετε πλήρως, μπορείτε να δοκιμάσετε να προσαρμόσετε την τιμή φωτεινότητας του Smart Spotlight σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Θα δώσει σε όλους σας την ηρεμία στο σπίτι.
Διαχειριστείτε εύκολα τη ζωή σας
Δημιουργήστε τακτικά χρονοδιαγράμματα και σχέδια μέτρησης για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση με τη φωτεινότητα που έχετε ορίσει. Οι λειτουργίες ανατολής και δύσης του ηλίου επιτρέπουν στον προβολέα να ενεργοποιείται αυτόματα ανάλογα με τη ζώνη ώρας σας.
Φωνητικός έλεγχος Hands-Free
Χρησιμοποιήστε απλές φωνητικές εντολές για να ανάψετε και να απενεργοποιήσετε τα φώτα της δημοσιότητας ή να ρυθμίσετε τη σκηνή για ανάγνωση, ώρα ταινίας ή πάρτι, χωρίς μεγάλη κίνηση του σώματος.
Ομαδικός έλεγχος πολλαπλών συσκευών
Ομαδοποιήστε τα Smart Spotlight σας σε έναν χώρο για απρόσκοπτο έλεγχο φωτεινότητας, χρωμάτων και πολλά άλλα. Και ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε εντελώς τα φώτα και τις άλλες συσκευές σας.
Έξυπνοι προβολείς φιλικοί προς το περιβάλλον
Με δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας, το Tapo L610 επιτρέπει τη λειτουργία ομαδοποίησης 20-30 προβολέων, με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και οικονομική επιβάρυνση για εσάς.
Ενσωματώστε το Tapo L610 στο Tapo Ecology
Ανακαλύψτε την εξέλιξη των συσκευών Smart Home, κατασκευασμένες από την Tapo και θα εντυπωσιαστείτε από την αυτοματοποιημένη και ενσωματωμένη εμπειρία στο σπίτι.

Βασικά Χαρακτηριστικά

Ισχύς
2,9 W
Εφαρμογή
GU10
Τάση
220 V
Lumen
350 lm
Γωνία Δέσμης
40 °
Χρώμα
Ρυθμιζόμενο Λευκό
Βαθμός Προστασίας
IP20
Τεμάχια
1 τμχ

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Filament
Όχι
Dimmable
Ναι
Ηχείο
Όχι
Τηλεχειριστήριο
Όχι
Φωτοκύτταρο
Όχι
Ανιχνευτής Κίνησης
Όχι

Smart Ιδιότητες

Συνδεσιμότητα
Wi-Fi

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: