Asus Vivobook Go 15 E1504FA-BQ521W 15.6" FHD (Ryzen 5-7520U/16GB/512GB SSD/W11 Home) Green Grey (GR Keyboard)

E1504FA-BQ521W

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

599,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Το laptop Asus Vivobook Go 15 E1504FA-BQ521W απευθύνεται σε χρήστες που χρειάζονται ένα φορητό υπολογιστή για καθημερινή χρήση και χρήση γραφείου, όπως περιήγηση στο διαδίκτυο, επεξεργασία εγγράφων, αναπαραγωγή πολυμέσων και ελαφρύ παιχνίδι. Με την Ryzen 5-7520U επεξεργαστή, 16GB μνήμης RAM και 512GB SSD αποθήκευσης, προσφέρει αρκετή ισχύ και απόδοση για την καθημερινή χρήση στο γραφείο. Επιπλέον, η οθόνη 15.6" FHD παρέχει ευκρινή εικόνα και ζωντανά χρώματα για την άνετη χρήση του υπολογιστή. Εν κατακλείδι, απευθύνεται σε ανθρώπους που αναζητούν ένα προσιτό και αξιόπιστο laptop για τις καθημερινές τους ανάγκες.

Είναι ελαφρύ. Είναι συμπαγές.

Είναι το ASUS Vivobook Go 15 και έχει σχεδιαστεί για να σας κάνει παραγωγικούς και να σας διασκεδάζει όπου κι αν βρίσκεστε! Με μεντεσέ 180°, φυσική ασπίδα για την κάμερα και πολλά προσεγμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά.

Οι αποστολές ολοκληρώθηκαν!

Το Vivobook Go 15 τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή AMD Ryzen™ 5, 16 GB ταχύτατης μνήμης LDDR5 και 512 GB αποθηκευτικού χώρου για να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε όλες τις αποστολές παραγωγικότητάς σας.

Γρήγορη φόρτιση

Το Vivobook Go 15 υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, ώστε να μπορείτε να φορτίσετε μια χαμηλή μπαταρία στο 60% σε μόλις 49 λεπτά. Θα είστε έτοιμοι να λειτουργήσετε πιο γρήγορα από ποτέ!

Εξαιρετικός ήχος για να ακούσετε τον κόσμο

Το Vivobook Go 15 παρέχει απίστευτα ισχυρό, κρυστάλλινο ήχο με ASUS SonicMaster και DTS Audio Processing. Ο συνδυασμός υλικού και λογισμικού ενισχύει την ένταση και αφαιρεί το θόρυβο για να βελτιώσει την καθαρότητα του ήχου, ώστε να έχετε πραγματικά καθηλωτικό ήχο.

Ανοιχτό για διαμοιρασμό

Το Vivobook Go 15 διαθέτει μεντεσέ με ακρίβεια, 180° με δυνατότητα επίπεδης τοποθέτησης, που διευκολύνει την κοινή χρήση περιεχομένου ή τη συνεργασία με άλλους.

Πληκτρολόγιο ASUS ErgoSense, άνετη εμπειρία πληκτρολόγησης

Η άνεσή σας είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας. Γι' αυτό και το πληκτρολόγιο ASUS ErgoSense έχει μια απίστευτα ικανοποιητική αίσθηση, με τη βέλτιστη αναπήδηση και διαδρομή των πλήκτρων υπολογισμένη με εξαιρετική ακρίβεια. Ζήστε την εμπειρία του πληκτρολογίου ErgoSense και σύντομα θα δείτε τον εαυτό σας να ταξιδεύει αβίαστα κατά τη διάρκεια της εργασίας σας.

Βέλτιστη αναλογία κλικ: Σχεδιασμένο για την τελειότητα

Για να επιτευχθεί η πιο φυσική αίσθηση ενός πληκτρολογίου, οι ειδικοί των πληκτρολογίων της ASUS έχουν διαπιστώσει επιστημονικά ότι η βέλτιστη εργονομική αναλογία κλικ για ένα πλήκτρο κυμαίνεται μεταξύ 45-60%. Αυτές οι δυνάμεις μετρώνται και συντονίζονται με ακρίβεια χρησιμοποιώντας τους λαστιχένιους θύλακες που έχει σχεδιάσει η ASUS κάτω από τα πλήκτρα.

Ασπίδα προστασίας της ιδιωτικής ζωής φυσικής κάμερας

Το Vivobook Go 15 λαμβάνει σοβαρά υπόψη το απόρρητο και την ασφάλειά σας. Υπάρχει μια ενσωματωμένη ασπίδα προστασίας της ιδιωτικής ζωής που σύρεται πάνω από την κάμερα για άμεση ιδιωτικότητα, προστατεύοντάς σας από τα αδιάκριτα βλέμματα και τις ενοχλήσεις

Τέλεια σε κάθε λεπτομέρεια

Το Vivobook Go 15 σας κρατάει πλήρως συνδεδεμένους με τις ολοκληρωμένες θύρες εισόδου/εξόδου του. Υπάρχουν μια θύρα USB-C® 3.2 Gen 1, μια θύρα USB 3.2 Gen 1 Type-A, μια θύρα USB 2.0, έξοδος HDMI® και μια υποδοχή συνδυασμού ήχου - έτσι ώστε να είναι εύκολο να συνδέσετε όλα τα υπάρχοντα περιφερειακά σας, τις οθόνες και τους προβολείς.

Λεπτομερής ρύθμιση με την τεχνολογία ASUS WiFi Master

Το Vivobook Go 15 προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ασύρματης συνδεσιμότητας. Το WiFi 6E (802.11ax) σας επιτρέπει να φορτώνετε διαδικτυακό περιεχόμενο στο λεπτό.

Η πιο αυστηρά δοκιμασμένη ανθεκτικότητα φορητών υπολογιστών στρατιωτικού επιπέδου των ΗΠΑ στον κόσμο

Οι φορητοί υπολογιστές της ASUS είναι κατασκευασμένοι με εξαιρετική ανθεκτικότητα και πληρούν το αυστηρό στρατιωτικό πρότυπο MIL-STD-810H των ΗΠΑ, υποβάλλοντας 12 αυστηρές μεθόδους δοκιμών και 26 σκληρές διαδικασίες δοκιμών - υπερβαίνοντας τα πρότυπα της βιομηχανίας. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά προϊόντων που φημίζονται για την αξιοπιστία και την αντοχή τους. Αυτοί οι παράγοντες ωφελούν επίσης εγγενώς τη μακροζωία και συνεπώς τη βιωσιμότητα, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε, να ταξιδεύετε ή να χαλαρώνετε με τη σιγουριά ότι ο φορητός σας υπολογιστής ASUS είναι έτοιμος για τον πραγματικό κόσμο - σήμερα και για πολύ καιρό στο μέλλον.

Τηλεδιάσκεψη με έναν παρουσιαστή

Η λειτουργία τηλεδιάσκεψης με έναν παρουσιαστή μπορεί να φιλτράρει το θόρυβο και τις άλλες φωνές και εξασφαλίζει ότι ακούγεται μόνο η φωνή μπροστά από το φορητό υπολογιστή. Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία Target Speaker Tracking (Παρακολούθηση ομιλητή-στόχου), μπορεί ακόμη και να στοχεύει και να παρακολουθεί νέους ομιλητές μέσα σε ένα τόξο 180°, καθιστώντας τη λειτουργία ιδανική για την ηχογράφηση μεγάλων ομάδων καθώς και για μεμονωμένα άτομα.

Τηλεδιάσκεψη με πολλούς παρουσιαστές

Η λειτουργία τηλεδιάσκεψης με πολλούς παρουσιαστές φιλτράρει το θόρυβο του περιβάλλοντος, ενώ αναγνωρίζει πολλαπλές φωνές από όλες τις κατευθύνσεις και αποστάσεις, ώστε να ακούγονται όλες οι φωνές πιο καθαρά.

Ξεχωριστό εφέ κάμερας - ASUS 3DNR

Η τεχνολογία ASUS 3D Noise Reduction (3DNR) αναβαθμίζει σημαντικά την ευκρίνεια της εικόνας της κάμερας για πιο καθαρές κλήσεις συνδιάσκεψης.

Πραγματικά προσωποποιημένη ροή εργασίας

Το MyASUS φιλοξενεί μια συλλογή από εύχρηστες εφαρμογές και εργαλεία της ASUS που σας βοηθούν να αξιοποιείτε περισσότερο το φορητό σας υπολογιστή. Το GlideX είναι μια ισχυρή λύση διαμοιρασμού οθόνης μεταξύ συσκευών. Το ScreenXpert σας βοηθά να διαχειρίζεστε παράθυρα εφαρμογών σε όλες τις οθόνες που είναι συνδεδεμένες στον υπολογιστή ASUS, δίνοντάς σας πλήρη έλεγχο της ροής εργασίας σας!

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
AMD
Οικογένεια
Ryzen 5
Μοντέλο
7520U
Συχνότητα
2,8 GHz
Γενιά
Zen 2

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
15,6 "
Ανάλυση
1920x1080
Δυνατότητες
Full HD

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
AMD
Μοντέλο
Radeon 610M

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
512 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Όχι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, USB 2.0, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,63 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Γκρι
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Ελληνικά
Έτος Κυκλοφορίας
2023

12 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: