Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 2023 10.61" με WiFi (4GB/64GB) Storm Grey Προβολή Μεγαλύτερου

Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 2023 10.61" με WiFi (4GB/64GB) Storm Grey

ZAAM0127GR

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

179,90€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Το Tab M10 Plus είναι ένα εντυπωσιακό tablet, σχεδιασμένο εξωτερικά με το ξεχωριστό design από αλουμίνιο, ζυγίζει μόλις 465 γραμμάρια για να σας συντροφεύει παντού. Στο εσωτερικό βρίσκεται μια οθόνη 1080p 10.6" IPS με μειωμένη εκπομπή μπλε φωτός και τετραπλά ηχεία Dolby Atmos για εκπληκτική διασκέδαση.

Είναι κατάλληλο για:

Μαθητές και Φοιτητές, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς, όπως η ανάγνωση βιβλίων, κράτημα σημειώσεων και προβολή βίντεο.

Επαγγελματίες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για email, επεξεργασία αρχείων και τηλεδιασκέψεις.

Ψυχαγωγία, η μεγάλη οθόνη και τα καλή ποιότητας ηχεία το καθιστούν ιδανικό για παρακολούθηση ταινιών και παιχνίδια.

Οικογένειες, είναι κατάλληλο για χρήση από όλες τις ηλικίες καθώς διαθέτει γονικό έλεγχο και υποστήριξη πολλαπλών χρηστών.

Μελετήστε πιο έξυπνα

Ένα ελαφρύ, φορητό tablet, όπως το Tab M10 Plus Gen 3, είναι ιδανικό για φοιτητικές έρευνες και έργα. Λειτουργεί με την εφαρμογή Lenovo Instant Memo για να κάνει την εισαγωγή στην οθόνη παιχνιδάκι, από χειρόγραφες σημειώσεις και σκίτσα μέχρι τη σήμανση εγγράφων έως τη μεταφορά και επικόλληση κειμένου. 

Και για μέγιστη ταχύτητα και ευκολία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραφίδα Lenovo Precision Pen 2 (πωλείται χωριστά).

Μείνετε συγκεντρωμένοι με τη λειτουργία ανάγνωσης

Η άνετη λειτουργία ανάγνωσης βελτιώνει την αναγνωσιμότητα προσομοιώνοντας τη χρώματα των σελίδων σε ένα έντυπο βιβλίο, έτσι μοιάζει περισσότερο με την ανάγνωση σε χαρτί. 

Χρησιμοποιήστε την ειδική χρωματική ρύθμιση ή επιλέξτε μία κλίμακα του γκρι για να παραμείνετε εστιασμένοι με λιγότερη καταπόνηση των ματιών, είτε διαβάζετε ένα e-book, επεξεργάζεστε ένα μεγάλο έγγραφο ή οτιδήποτε άλλο.

Κομψός σχεδιασμός

Το Tab M10 Plus Gen 3 είναι τολμηρό και σύγχρονο, τόσο κομψό όσο και τεχνολογικά προηγμένο. Είναι πολύ λεπτό (7.45 χιλ.) και ξεκινά από μόλις 465 γραμμάρια, χάρη σε ένα ελαφρύ και ανθεκτικό αλουμινένιο πλαίσιο.

Κινηματογραφική ροή και ψυχαγωγία

Με την εκθαμβωτική οθόνη IPS 10.61" 2K στο Tab M10 Plus Gen 3, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Netflix, το Disney+ και άλλες υπηρεσίες με αναλύσεις έως και 1080p, τη μέγιστη ανάλυση βίντεο που είναι διαθέσιμη για κινητές συσκευές. 

Επιπλέον, με πιστοποίηση TÜV Low Blue Light , μπορείτε να απολαύσετε πολλές, άνετες ώρες παρακολούθησης των αγαπημένων σας προγραμμάτων.

Η πιστοποίηση TÜV απονέμεται στο πλαίσιο εθελοντικών δοκιμών και πιστοποίησης από την εταιρεία TÜV SÜD. Επιβεβαιώνει πως η αναλογία του μπλε φωτός είναι χαμηλότερη ή ίση του 25% προσφέροντας μια πιο ξεκούραστη εμπειρία θέασης.

Μεγάλη ισχύς επεξεργασίας και διάρκεια μπαταρίας

Μπορείτε να δείτε βίντεο, να μελετήσετε και να εργαστείτε για ώρες, ακόμα και χωρίς πρίζα. Με τον επεξεργαστή Snapdragon 680, το tablet Tab M10 Plus Gen 3 έχει αρκετή δύναμη για να φέρει εις πέρας όλες τις εργασίες. Και με μια μπαταρία που μπορεί να λειτουργεί όλη την ημέρα και να προσφέρει έως και 12 ώρες online αναπαραγωγή βίντεο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σχεδόν οπουδήποτε.

Snapdragon 680

Με έμφαση στην ενεργειακή αποδοτικότητα, η πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας Snapdragon 680 4G έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μακροχρόνιες και απρόσκοπτες αλληλεπιδράσεις. Η διαδικασία των 6 nm υποστηρίζεται από την GPU Qualcomm Adreno 610 και την CPU Qualcomm Kryo 265, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ανώτερες επιδόσεις με παράλληλη εξοικονόμηση ενέργειας. Και με την τεχνολογία Qualcomm Quick Charge 3.0, οι συσκευές με Snapdragon 680 ανεφοδιάζονται ταχύτερα και διαρκούν περισσότερο.

Ιδανικό και για παιδιά

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία για παιδιά για να τα κρατάτε ασφαλή και να διασκεδάζουν με προσαρμοσμένο περιεχόμενο. Οι λειτουργίες γονικού ελέγχου σας δίνουν τον έλεγχο για το τι βλέπουν τα παιδιά σας, ενώ η τεχνολογία προστασίας των ματιών βοηθά στη μείωση της κούρασης τους.

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 
  • Αντάπτορα φόρτισης
  • Καλώδιο USB-C
  • Εγχειρίδιο χρήσης
  • Πληροφορίες εγγύησης

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό Σύστημα: Android
Έτος Κυκλοφορίας: 2023
Χρώμα: Γκρι
Βάρος: 465 gr

Επεξεργαστής & Μνήμη

Μνήμη RAM: 4 GB
Χωρητικότητα: 64 GB
Πυρήνες Επεξεργαστή: Octa-Core (4+4)
Ταχύτητα Βασικού Επεξεργαστή: 2,4 GHz

Οθόνη

Μέγεθος Οθόνης: 10,61 "
Ανάλυση Οθόνης: 2000 x 1200 pixels
Τύπος: IPS
Ευκρίνεια: 2K

Κάμερα

Ανάλυση Βασικής Κάμερας: 8 MP
Ανάλυση Selfie Κάμερας: 8 MP

Δίκτυα & Συνδεσιμότητα

Συνδεσιμότητα: 3.5mm Jack, Bluetooth, USB-C
Δίκτυο Σύνδεσης: Wi-Fi

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας: 7700 mAh

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες: Card Reader
Αισθητήρες: Light Sensor, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο

Διαστάσεις

Μήκος: 251,2 mm
Πλάτος: 158,8 mm
Πάχος: 7,45 mm

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: