KiddoBoo Smart Band Παιδικό Smartwatch με Λουράκι από Καουτσούκ/Πλαστικό Γαλάζιο

KR01LBLU

4-10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

29,99€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Το Kiddoboo είναι ένα Smartwatch κατασκευασμένο ειδικά για παιδιά! Διαθέτει μία οθόνη σχεδιασμένη με γραφικά για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, με μέγεθος βραχιολιού σχεδιασμένο για παιδιά και με φιλικό προς το δέρμα υλικό.


 Το ξυπνητήρι του μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με την καθημερινότητα των παιδιών, ενώ είναι συμβατό με συσκευές Android και iPhone. Επίσης, διαθέτει ενσωματωμένο βιοαισθητήρα καρδιακού ρυθμού για την 24ωρη παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού του παιδιού σας.

Επιπλέον, η καταγραφή ύπνου, καταγράφει με ακρίβεια τη διάρκεια του ύπνου. Διαθέτει αλγόριθμο προσαρμοσμένο για τα παιδιά και ροή δεδομένων για μεγαλύτερη ακρίβεια στις μετρήσεις με καταγραφή βημάτων, απόστασης, θερμίδων και για 14 τρόπους γυμναστικής.

Έχει λειτουργία υπενθύμισης ώστε το παιδί σας να ολοκληρώσει τους στόχους του, να πίνει νερό και να κινείται, με αυτόματη ενεργοποίηση καρπού και ειδοποιήσεις μηνυμάτων και κλήσεων. Είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IP68, αυτό σημαίνει ότι είναι ανθεκτικό σε γλυκό νερό, χωρίς ορμή, για μέχρι 1.5m βάθος και μισή ώρα πλήρη βύθιση.

Οθόνη: TFT-LCD 0.96”
Ανάλυση οθόνης: 160x80
Αδιάβροχο:
Πιστοποίση IP68
Λουράκι: TPU
Bluetooth: BLE4.2
Body weight:
18.1g
Χρόνος αναμονής:

Έως 30 ημέρες

Χρόνος λειτουργίας:
Έως 7 ημέρες
Καταγραφή:
Βημάτων, απόστασης και θερμίδων
Εφαρμογή για:
Android και iPhone
Επιπλέον:
Ξυπνητήρι, Με ενσωματωμένο βιοαισθητήρα καρδιακού ρυθμού, ύπνου, Γραφικά για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών
Χρώμα: BLUE

Προτεινόμενα

22 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: